Τα "ΤΡΙΤΣΕΙΑ" διεξάγονται εδώ και είκοσι χρόνια στην Αθήνα και από πέρυσι για πρώτη φορά "στον φυσικό τους χώρο, στο σπίτι τους" στην Κεφαλονιά!
“Τρίτσεια 2013”
Αθλητισμός
11/05/2013 | 11:12

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ως αθλητές αλλά και ως θεατές στην Δεύτερη διοργάνωση Αγώνων Στίβου ¨ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2013¨ το Σάββατο 25 Μαΐου το απόγευμα και την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί.

Τους αγώνες οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και  το “ Ίδρυμα Αντώνης Τρίτσης”.

Τα “ΤΡΙΤΣΕΙΑ” διεξάγονται εδώ και είκοσι χρόνια στην Αθήνα και από πέρυσι για πρώτη φορά “στον φυσικό τους χώρο, στο σπίτι τους” στην Κεφαλονιά!

Φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση στο Αργοστόλι και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ευελπιστεί να την καθιερώσει ως αθλητικό θεσμό του τόπου μας.

tritseia2

 

Σκοπός των αγώνων είναι να τιμήσουμε την μνήμη του συμπατριώτη μας Αντώνη Τρίτση, ως φωτεινού φάρου αθλητικής αρετής και προσφοράς για τις επόμενες γενιές, αλλά και να ξαναφέρουμε στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨, μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν τους Βετεράνους αθλητές, που συνεχίζουν να αγωνίζονται, δείχνοντάς μας ότι ο Αθλητισμός δεν έχει ηλικία.

Καλούμε όλους τους φίλους του Αθλητισμού που αθλούνται ερασιτεχνικά, όσους συμμετέχουν σε Αθλητικά σωματεία ή γυμνάζονται με δική τους ευθύνη να παρευρεθούν σ΄ αυτή την γιορτή του στίβου.

Οι αθλητές άνω των 35 ετών και οι αθλήτριες άνω των 30 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό θέατρο ¨Κέφαλος¨ και στο τηλ.: 26710-25600.

tritseia3

Καλούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως τους γονείς με τα παιδιά τους, να ξαναζήσουμε στο Στάδιο Αργοστολίου ανεπανάληπτες στιγμές και να παρακολουθήσουμε θρύλους του Ελληνικού Αθλητισμού αλλά και ερασιτέχνες βετεράνους , που συνεχίζουν να γυμνάζονται “δια βίου”.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

tritshs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer