Από το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, για την προσφορά του στη δικαιοσύνη και τη νομική επιστήμη
Το ΤΕΙ τίμησε τον Ιωάννη Τέντε
Κοινωνία
11/11/2014 | 14:58

Ο Εθνικός Συντονιστής κατά της Διαφθοράς, κ. Ιωάννης Τέντες τιμήθηκε στην Κεφαλλονιά , παρουσία των φοιτητών, για την προσφορά του στη δικαιοσύνη και τη νομική επιστήμη  από το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Τέντες εστίασε στο ρόλο και το έργο του Εθνικού Συντονιστή κατά της Διαφθοράς, έναν πρωτοποριακό θεσμό τόσο για τα ελληνικά όσο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογράμμισε ότι « σκοπός του Εθνικού Συντονιστή είναι  να οργανώσει το σύστημα και να ενορχηστρώσει τον αγώνα της πολιτείας κατά της διαφθοράς».

Παράλληλα, ο κ. Τέντες αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη «αλλαγής κουλτούρας και στάσης της κοινωνίας απέναντι στη διαφθορά».

Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει το πλήγμα που επιφέρει η διαφθορά στην κοινωνία και όλους τους τομείς και ειδικότερα σ’αυτόν των επενδύσεων και της προσέλκυσης κεφαλαίων.

Ο Εθνικός Συντονιστής τιμήθηκε από το Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση με το κλειδί της πόλης.

 Στη φωτό ο Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Ιωάννης Τέντες με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Πολίτη 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer