Έχει ως στόχο την προβολή της Ελλάδας μέσω πρωτότυπου οπτικοακουστικού περιεχομένου το οποίο έχει δημιουργηθεί από μαθητές σχολείων.
Τη διαδικτυακή πλατφόρμα Youth4Greece παρουσίασε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Κοινωνία
23/02/2016 | 08:08

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day), η οποία εορτάστηκε σε πάνω από 100 χώρες στις 9 Φεβρουαρίου,  το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με το Saferinternet.gr και την Google υλοποίησε την πλατφόρμα Youth4Greece (www.youth4greece.gr). Το Youth4Greece είναι μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία έχει ως στόχο την προβολή της Ελλάδας μέσω πρωτότυπου οπτικοακουστικού περιεχομένου το οποίο έχει δημιουργηθεί από μαθητές σχολείων.

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας συμμετείχε στις σχετικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα παρουσιάζοντας την σχετική πλατφόρμα. Επιπρόσθετα η πλατφόρμα Youth4GReece παρουσιάσθηκε από τον Σ. Πολυκαλά, Αν. Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, στην ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή “Τώρα με την Άννα Μπουσδούκου” του τηλεοπτικού σταθμού Skai στις 11-2-2016.

Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: http://www.teiion.gr παρατίθενται οι σύνδεσμοι από το οπτικοακουστικό υλικό των δύο εκδηλώσεων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer