Στις 1 το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia.net, επισκέπτεται τo νησί μας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Fraport Στέφαν Σούλτε στην οποία παραχωρήθηκαν 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων και αυτό της Κεφαλονιάς.
ΕΠΕΙΓΟΝ: Το “αφεντικό” της Fraport στη Κεφαλονιά
Κοινωνία
23/02/2016 | 12:36

Στις 1 το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia.net,  επισκέπτεται τo νησί μας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Fraport Στέφαν Σούλτε στην οποία παραχωρήθηκαν 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων και αυτό της Κεφαλονιάς.

Ο κ. Σούλτε θα έρθει με ιδωτικό λίαρ τζετ και Θα έχει συζητήσεις τόσο με τη δημοτική αρχή όσο και με θεσμικούς φορείς ενώ θα δει από κοντά τους χώρους του αεροδρομίου που περνά στη δικαιοδοσία της εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2016. Στο αεροδρόμιο θα υποδεχθούν τον Γερμανό Μάνατζερ ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδος Παρίσης όσο και ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης.

Από τον Μάρτιο του 2017 το αεροδρόμιο του νησιού θα έχει αλλάξει όψη με τις παρεμβάσεις που θα κάνει η Fraport, ενώ εκτιμάται ότι τη φετινή τουριστική περίοδο οι πτήσεις ανά εβδομάδα θα ξεπεράσουν τις 85.

Επιπλέον η δημοτική αρχή προσπαθεί να πείσει την Ολυμπιακή Αεροπορία να αυξήσει τις πτήσεις ανά εβδομάδα, από δύο που είναι σήμερα αυτή την περίοδο, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer