Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
29/02/2016 | 10:48

miss_lykΔείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2-6/3) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Έχετε την κοσμική άδεια για να βρεθείτε για λίγο στο δικό σας κόσμο, να χαθείτε στα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας, να περπατήσετε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης, της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να απελευθερώσετε τη φαντασία σας, έτσι ακολουθήστε την. Αυτή η περιοδεία του Ερμή ορίζει το σκηνικό για τη θεραπεία της ψυχής σας και τη συγχώρεση. Δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η συγγραφή, ο διαλογισμός και η τέχνη ανοίγουν τον δρόμο για νέες ιδέες. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας μπορεί να είναι χαμηλά, έτσι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με κάτι που απαιτεί έντονη δραστηριότητα. Ακούστε το σώμα σας και δώστε του τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται για να ξεκουραστεί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2- 6/3) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της συνεργασίας και της τεχνολογίας, αυξάνει το κοινωνικό σας δίκτυο, επικοινωνείτε περισσότερο τόσο on-line όσο και σε πραγματικό χρόνο. Αλλά μην αγνοήσετε το υπάρχον κοινωνικό δίκτυό σας, ενώστε τους παλιούς με τους νέους φίλους σας. Τώρα προσπαθείτε να οργανώσετε μια κοινωνική ομάδα, αναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, μαθαίνοντας κάτι δημιουργικό και θέτετε τις βάσεις για νέες συνεργασίες. Μερικές ιδέες σας μπορεί να μετατρέψουν την ανιαρή καθημερινότητά σας, κάνοντας τη ζωή σας πολύ πιο ευχάριστη. Μακριά από το δράμα! Ο εγωισμός, ο έλεγχος και η εξουσία θα μπορούσαν να κλονίσουν την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας καθώς ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους στην ενέργεια που σας περιβάλλει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2-6/3) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Κάντε τη φαντασία και την έμπνευση οδηγούς σας, σκεφτείτε πρακτικά και αρχίστε να χαρτογραφείτε τα μεγάλα σας σχέδια. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, περιοδεύει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, εφιστώντας την προσοχή σας στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Με τον πλανήτη της διανόησης σε αυτόν τον γωνιακό τομέα του χάρτη σας, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και γρήγοροι στις ιδέες σας. Βρίσκετε τρόπους σχετικά με το πώς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αυτό θα είναι τώρα εύκολο για σας. Νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε θέση εργασίας ή ακόμη και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο μονοπάτι στη σταδιοδρομία σας; Πάρτε συμβουλές από έναν σύμβουλο ή απλά αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν τι ψάχνετε. Δεν θα πάρει και πολύ να έρθουν οι ευκαιρίες, αρκεί να τις αδράξετε!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2 – 6/3) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βαθιά φιλοσοφικά θέματα καταλαμβάνουν τις σκέψεις σας, καθώς ο Ερμής κινείται στον μεταφυσικό ένατο οίκο σας. Ανοίξτε ομιλίες για κοινωνικά θέματα που σας απασχολούν, αναζητήστε μια νέα γνώση που διευρύνει τους ορίζοντές σας, εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών. Χρησιμοποιήστε αυτήν την έντονη ενέργεια του αγγελιοφόρου των θεών για να κάνετε μεγάλα όνειρα, να ξεφύγετε από την άχαρη ρουτίνα σας. Επίσης, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων. Αποστομώστε με έξυπνα επιχειρήματα αυτούς που αρνούνται και επικρίνουν την αισιόδοξη άποψή σας για τη ζωή. Δείτε πού σας οδηγούν η φαντασία και η έμπνευσή σας, θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2 – 6/3) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μύθος ή πραγματικότητα; Πηγαίνετε στα βαθιά, καθώς ο Ερμής στον παθιασμένο και οικείο όγδοο οίκο σας, σας ζητά να αποσαφηνίσετε την αλήθεια από το ψέμα σε μια σημαντική σχέση σας. Τώρα έχετε τη διάθεση για πιο οικείες σχέσεις, ίσως συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα συνεργάτη, με σκοπό το αμοιβαίο όφελος και κέρδος. Ίσως επίσης να ονειρεύεστε τη δημιουργία μιας οικογένειας ή ακόμα και τη συμβίωση, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι θέματα συζήτησης με τον αγαπημένο σας. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος κυβερνά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά και τη χρηματοδότηση, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε κάποιο μελλοντικό οικονομικό σχεδιασμό. Σκεφτείτε: εξαλείψτε τα χρέη σας, ανακαλύψτε νέες επενδύσεις, στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και με στρατηγική αυξήστε το κομπόδεμά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2-6/3) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Συζητήστε με ειλικρίνεια και συμπόνια με τους αγαπημένους σας. Το ζώδιό σας φημίζεται για την υπομονή του, αλλά τώρα με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, θέλετε να γνωρίζετε αν είστε στην ίδια σελίδα με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Λοιπόν, μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και θα εκπλαγείτε με την πρόοδο που μπορείτε να κάνετε με τον ανοιχτό διάλογο. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση είτε για μια συνεργασία, μη φοβάστε να διαπραγματευτείτε. Ο επικοινωνιακός Ερμής σας χαρίζει την εξουσία της πειθούς και τα λόγια σας έχουν δύναμη. Μιλήστε με τον αγαπημένο σας, θα βγείτε και οι δυο σας κερδισμένοι στο τέλος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2- 6/3) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Εμπνευστείτε από τη φαντασία σας και βάλτε οργάνωση και σύστημα στη ζωή σας! Ο Ερμής κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, και για τις επόμενες εβδομάδες σας ζητά να δημιουργήσετε τάξη στη ζωή σας και ιδιαίτερα στην εργασία σας, μόνο έτσι θα έχετε αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Καθιερώστε μια νέα ρουτίνα, πιο υγιή, και οργανώστε ένα πλάνο για να φτάσετε εκεί. Θυμηθείτε, αυτή η διέλευση διαρκεί μόνο μερικές ημέρες για να δημιουργήσετε νέες συνήθειες. Ο Ερμής σας ενθαρρύνει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να νιώσετε πιο ανανεωμένοι στην ψυχή σας αλλά και για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήμα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Το αναλυτικό και οργανωτικό μυαλό σας, σας βοηθά να εστιάσετε στις λεπτομέρειες και να διαχειριστείτε με τη δύναμη της λογικής σας μια δύσκολη κατάσταση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2- 6/3) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Μήπως το έχετε παρακάνει με τις ανησυχίες σας και την καχυποψία σας; Ο Ερμής ξεκινά την περιοδεία του στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και σας δίνει ένα δωρεάν εισιτήριο για τη χώρα των θαυμάτων του έρωτα και του πάθους. Ακόμα κι αν δεν είστε ο τύπος που θα φλερτάρει προκλητικά, ο μαγνητισμός, το χιούμορ και τα έξυπνα πειράγματά σας κάνουν τους άλλους να μην μπορούν να σας αντισταθούν. Απλά μην περιμένετε να έρθει κοντά σας ο θεός Έρωτας, όταν πιάσει κάποιον/α το μάτι σας κάντε την πρώτη κίνηση. Αδράξτε την ευκαιρία! Ανησυχείτε για τα χρήματα και την πορεία της οικονομικής σας κατάστασης, εξαιτίας του Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως αφήσετε χαλαρό τον προϋπολογισμό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2-6/3) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ανεξάρτητα ποια μεγάλη περιπέτεια έχετε στο μυαλό σας, τώρα το σπίτι και η οικογένειά σας είναι οι πρωταρχικές έγνοιες σας. Ο Ερμής στον οικείο και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, αυξάνει τα συναισθήματά σας και τη διαίσθησή σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αναλώνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας, συζητάτε μαζί τους τις ανησυχίες τους και τις ανασφάλειές τους. Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας, όταν χαλαρώνετε στη φωλιά σας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να διασκεδάσετε στο σπίτι σας και να λάβετε έμπνευση, συζητώντας με τους φίλους σας στο σπίτι σας. Μήπως σκέφτεστε την αγορά ή την πώληση ή την ενοικίαση ενός ακινήτου; Ο οικογενειακός κύκλος σας θα μπορούσε να σας παρέχει κάποιες χρήσιμες συμβουλές, αρκεί να ξέρετε τι ψάχνετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2- 6/3) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Εκφραστείτε! Ο Ερμής κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας ωθεί να μάθετε κάτι νέο, να διαβάσετε ένα νέο είδος βιβλίου (ακόμα και πνευματικό) ή απλά να ηρεμήσετε από τις υποχρεώσεις σας συζητώντας ή κάνοντας ένα ταξίδι. Έχετε τη διάθεση να μάθετε, έτσι δώστε σημασία στις αντίθετες απόψεις με τους άλλους και ανακαλύψτε το βαθύ νόημα που κρύβεται σε κάποιες συνομιλίες σας. Επίσης, σκεφτείτε να συνεργαστείτε με τους άλλους ανθρώπους, αλλά μόνο αν οι ικανότητές τους συμπληρώνουν τις δικές σας. Απλά μην είστε διάσπαρτοι στις σκέψεις σας, σκεφτείτε λογικά και συνειδητά. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας προτρέπει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να θελήσετε να κάνετε πολλές ερωτήσεις, θέλετε να μάθετε πολλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2 -6/3) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Τα οικονομικά σας αποτελούν την πρώτη προτεραιότητά σας για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Σκέφτεστε σε βάθος τον προϋπολογισμό σας και τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε περισσότερα χρήματα. Μείνετε μακριά από περιττές δαπάνες και περικόψτε τις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να στερήσετε πράγματα από τον εαυτό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κομπόδεμα απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα της ζωής. Ένα απλό, πρακτικό οικονομικό σχέδιο θα λειτουργήσει καλύτερα. Τα πιο δυνατά όπλα σας για τη βελτίωση των οικονομικών σας; Το έξυπνο και πρωτότυπο μυαλό σας και η διαίσθησή σας! Με τον Άρη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ο αγώνας μιας ομαδικής εργασίας στέφεται με επιτυχία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (29/2 – 6/3) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αποκαλύψτε τη διαίσθηση, τη φαντασία και τη λεκτική γοητεία σας! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, εγκαινιάζει μια περιοδεία στον γεμάτο αυτοπεποίθηση πρώτο οίκο σας. Έξυπνα σχόλια και πειράγματα, πρωτότυπες και διαισθητικές ιδέες σας έρχονται αβίαστα, αφοπλίζετε τους γύρω σας με τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Όντας γενναιόδωροι και συμπονετικοί από τη φύση σας, μιλάτε για τα συναισθήματά σας και ξέρετε πολύ καλά ότι ένας επιτυχημένος διάλογος θα πρέπει να είναι εμποτισμένος από συμπόνια και ευαισθησία. Μη λογοκρίνετε και υποτιμάτε τον εαυτό σας (όπως συνήθως κάνετε), είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός έργου ή να επικοινωνήσετε με κάποιον που έχετε να δείτε καιρό, θα εντυπωσιάσετε με τη λάμψη σας. Εμπρός λοιπόν, τι κάθεστε;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer