Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
14/05/2013 | 08:40

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (13/5 – 19/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις αρκετά αντικειμενικά γιατί υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να τις λύσεις άμεσα αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για τις ημέρες που ακολουθούν. Είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διορατικότητα αυτό το ατού της προσωπικότητάς σου πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή την περίοδο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 -19/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και έχεις και την αβεβαιότητα σχετικά με την εξέλιξη πολλών καταστάσεων που σε απασχολούν. Μην αγχώνεσαι γιατί θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 -19/5) διδυμοσ (21/5-20/6)

Μπορείς να ασχοληθείς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε με υποθέσεις που εκκρεμούν! Θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις όλα πολύ καλά. Τα δικά σου άτομα θα προσφερθούν τις ημέρες αυτές να σε βοηθήσουν, ακόμα και αν εσύ δεν το ζητήσεις. Πες τους τι σε απασχολεί και θα είναι δίπλα σου. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, η καλή σου διάθεση θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 – 19/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Για να μπορέσεις να πετύχεις αγαπητέ Καρκίνε αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές σκέψεις σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 – 19/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Λέοντα θα έχεις αρκετά καλή διάθεση αλλά και δυναμισμό! Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 – 19/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Παρθένε και θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής στις 16 θα μπει στους Διδύμους και σου δίνει την καλή επικοινωνία και τις καλές επιρροές του. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο φρόντισε με τον καλό προγραμματισμό που έχεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5- 19/5) ζυγοσ (23/9-22/10)

Είσαι σε περίοδο αγαπητέ Ζυγέ που θέλεις να κάνεις γενικές αναδιοργανώσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την ζωή σου. Θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα που σε κουράζουν και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Ότι βάλεις στο μυαλό σου θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5-19/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς αγαπητέ Σκορπιέ. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις τώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5- 19/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η συναισθηματικότητα σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη θα είναι αυξημένη και θα παραπονιέσαι για τα πάντα. Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις και ειδικότερα από τις 16 που μπαίνει ο Ερμής στους Διδύμους θα πάρεις δύναμη για να πετύχεις τους στόχους που έχεις να υλοποιήσεις και τους έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5-19/5) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Αυτή την εβδομάδα για να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, αγαπητέ Αιγόκερε. Δες μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό και μην αφήνεις να σε πηγαίνουν οι ίδιες οι καταστάσεις εκεί που θέλουν. Έχεις πολύ δυναμισμό για να μπορέσεις να καταφέρεις με ότι καταπιαστείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 -19/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις αγαπητέ Υδροχόε. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις με κάποια άτομα. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι στα ύψη του .

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (13/5 -19/5) ιχθεισ (19/2-20/3)

Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να ξεκινήσεις να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες αγαπητέ Ιχθύ. Από τις 16 που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με πολύ ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer