Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας απο τη Miss Lyk
Ζωδια
07/05/2013 | 08:30

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 -12/5) ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ δυναμισμό αλλά και με καλή διάθεση αγαπητέ Κριέ. Στις 10 του μήνα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργηθούν κάποια μπερδέματα και θα προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα που δεν τα περιμένεις. Θα είσαι σε εκνευρισμό, όμως δεν σε φοβάμαι σε τίποτε . προχώρα και με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με επιτυχία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 -12/5) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Με το καλημέρα που θα πεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ταύρε, θα αρχίσουν να συμβαίνουν χαρούμενα γεγονότα που δεν θα τα προλαβαίνεις, αλλά ούτε και θα τα περιμένεις. Φρόντισε να βάλεις πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις, καλύτερα για την ώρα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, για να μην κάνεις λάθη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 -12/5) διδυμοσ (21/5-20/6)

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 στον Ταύρο, θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες σου αγαπητέ Δίδυμε. Θα νιώθεις ότι δεν έχεις την ανάλογη υποστήριξη που σου αξίζει. Βέβαια θα θέλεις να καταπιάνεσαι όλο με καινούργια θέματα. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 – 12/5) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 του μήνα, στον Ταύρο θα μπερδέψει λίγο τα συναισθηματικό σου κόσμο αγαπητέ Καρκίνε. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά και φρόντισε να μην δεις κάποια γεγονότα με ευαισθησία και υπερβολή, γιατί θα πέσεις πολύ ψυχολογικά και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις στα άλλα θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 – 12/5) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Λέοντα θα ξεκινήσει με πολύ κέφι και όρεξη για να μπορέσεις να κατακτήσεις όλο τον κόσμο. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 του μήνα στον Ταύρο θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις διαφορετικά. Θα μάθεις να στηρίζεσαι μόνο στα δικά σου πόδια και δεν θα έχεις ανάγκη από κανέναν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 – 12/5) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτή την εβδομάδα αυτά που θέλεις θα μπορέσεις να τα αποκτήσεις με το σπαθί σου και με την εξυπνάδα που έχεις μπόλικη από αυτήν αγαπητέ Παρθένε. Θέλω να προσέξεις λίγο στο τέλος της εβδομάδας γιατί θα έχεις έντονο εκνευρισμό και μπορεί να τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5- 12/5) ζυγοσ (23/9-22/10)

Έφτασε ο καιρός αγαπητέ Ζυγέ, που θέλεις να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που έχεις κλείσει μέσα στο σακουλάκι της ψυχής σου τόσο καιρό και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Αυτά όμως άφησε τα για αργότερα, γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 του μήνα, στον Ταύρο θα σε κάνει και θα έχεις πολλά νεύρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5-12/5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η ενεργητικότητα σου χαμογελάει από την Δευτέρα αγαπητέ Σκορπιέ! Θα έχεις τον δυναμισμό για να περάσεις την εβδομάδα σου όσο καλύτερα γίνεται. Θα μπορέσεις να βάλεις σε σειρά , πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι μπερδεμένα και θα ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες !Μία καινούρια επιτυχία σε περιμένει!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5- 12/5) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αλλά σε προβληματίζουν ακόμη μέχρι σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και χαλαρά γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 στον Ταύρο θα φέρει πολλές αντιπαραθέσεις από το τίποτε με δικά σου άτομα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5-12/5) αιγοκερωσ (22/12-19/1)

Πολλά θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Αιγόκερε θα μπουν σε σειρά αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε αρκετά τις συζητήσεις σου γιατί θα έχεις κάποια μπερδέματα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Πριν αρχίσεις να φωνάζεις για αυτά που δεν σου στρώνουν μπορείς να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 -12/5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Ξεκινάει για εσένα αγαπητέ Υδροχόε μια καινούργια περίοδος που θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 στον Ταύρο θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Θα έρθουν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (6/5 -12/5) ιχθεισ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ δημιουργικότητα και δυναμισμό αγαπητέ Ιχθύ για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που μέχρι τώρα φέρνουν στασιμότητα στα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 10 στον Ταύρο σε προειδοποιεί να προσέξεις την συμπεριφορά σου με άτομα της οικογένειας για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer