Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα αναγκαστούν να προσφύγουν σε εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας, εκτιμά ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Τάκης Θεοδωρικάκος: Υπάρχει μεγάλη πολιτική ανατροπή υπέρ του Μητσοτάκη
Πολιτική
25/09/2016 | 08:45

«Ο Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος της ΝΔ και γύρισε ως δυνάμει πρωθυπουργός, με αυξημένο πολιτικό βάρος και αποδοχή», είπε σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά την προσφυγή στις κάλπες, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα «πέρασε το σημείο της επιστροφής» και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή της. «Δεν βγαίνει από την κρίση η Ελλάδα με την κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου που έχει αποδοχή 10% από τον ελληνικό λαό. Θα αναγκαστούν να πάνε σε πρόωρες εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας και προτού ομολογήσουν ότι οδηγούν την Ελλάδα στην ανάγκη και νέου μνημονίου».

Κάνοντας αναφορά στις μετρήσεις, σχολίασε ότι δείχνουν πλέον πολύ μεγάλη υπεροχή της ΝΔ. «Οι εισροές από τα άλλα κόμματα αυξάνονται», πρόσθεσε. «Μέρα με τη μέρα δημιουργείται ένα κύμα που οδηγεί σε μεγάλη πολιτική ανατροπή», ανέφερε ακόμη.

Πηγή: iefimerida.gr/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer