Ο Υφυπουργός Παιδείας παρέστη σήμερα ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις, στην Ιερά Μνήμη του Πολιούχου του νησιού μας, Αγίου Γερασίμου
Συνεργασία Παρίση-Στύλιου για θέματα εκπαίδευσης
20/10/2014 | 17:03

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιος Στύλιος  παρέστη σήμερα ως εκπρόσωπος  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  στις εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην Κεφαλονιά,  στην Ιερά Μνήμη του Πολιούχου του νησιού, Αγίου Γερασίμου.

Ο κ. Στύλιος απευθυνόμενος στους πολίτες ευχήθηκε, με την ευλογία του Αγίου Γερασίμου, Χρόνια Πολλά, Υγεία και Δύναμη. Στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μια πρωτόγνωρη κρίση, που η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να την υπερβεί με την στήριξη και την ανοχή του ελληνικού λαού. Στόχος μας είναι η συνέχιση του μεταρρυθμιστικού  έργου της κυβέρνησης, η  οικονομική ανάκαμψη και ανάπτυξη της πατρίδας μας. Θέλουμε να διορθώσουμε τις εγγενείς αδυναμίες και παθογένειες του παρελθόντος, που μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση. Οφείλουμε όλοι μας να διαφυλάξουμε την πολιτική σταθερότητα. Διαπιστώσαμε ότι η όξυνση του πολιτικού κλίματος που επιχείρησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες είχε αρνητικό αντίκτυπο στις αγορές. Το πάθημα ας γίνει μάθημα για την αξιωματική αντιπολίτευση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αλλάξει στάση και να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια»

Στη συνέχεια, ο κ. Στύλιος  επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου συνεργάσθηκε  με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση και συζήτησαν για θέματα εκπαίδευσης.