Η διοργάνωση των συναυλιών θα γίνει σε συνεργασία με τα Κεφαλλονίτικα Σωματεία και Αδελφότητες της Αθήνας και του Πειραιά
Συναυλίες σε Αθήνα και Πειραιά από την Χορωδία Αργοστολίου
Πολιτισμός
22/02/2016 | 11:44

Μετά από 35 χρόνια δημιουργικής πορείας και προσπάθειας διατήρησης, προβολής και συνέχισης της Κεφαλλονίτικης χορωδιακής – μουσικής παράδοσης, με πλήθος εκδηλώσεων, συναυλιών, χορωδιακών συναντήσεων, εκπροσωπήσεων , στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αλλά και στην Νέα Υόρκη, η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου προγραμματίζει,, για πρώτη φορά συναυλία στον Πειραιά, και μετά από 12 χρόνια (2004), συναυλία στην Αθήνα.

Οι συναυλίες θα γίνουν, στον Πειραιά την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, και στην Αθήνα, την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.

Ο προφανής σκοπός των συναυλιών , στην δύσκολη εποχή που ζούμε , είναι η επαφή με τους συμπατριώτες μας της Αττικής , αλλά και τους φίλους του καλού χορωδιακού τραγουδιού, όπως αυθεντικά το τραγουδάμε στο νησί μας .

Η διοργάνωση των συναυλιών θα γίνει σε συνεργασία με τα Κεφαλλονίτικα Σωματεία και Αδελφότητες της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και πολλούς συμπατριώτες μας που ζουν και δραστηριοποιούνται στις πόλεις αυτές , και δεν έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους.

Με νεώτερες ανακοινώσεις μας θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Καλούμε τους συμπατριώτες μας να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να βοηθήσουν στην επιτυχία των συναυλιών και την προβολή του νησιού μας στις πόλεις που ζουν.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, να αγκαλιάσουν, να προβάλουν και να στηρίξουν την σημαντική αυτή προσπάθεια με κάθε τρόπο.

Το Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer