Ελάτε να συμπαρασταθούμε στους συγγενείς, τους φίλους, τους συμπατριώτες μας στην Κεφαλονιά και με το τραγούδι να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας
Συναυλία συμπαράστασης από το Σύλλογο “Αίνος”
 Ομογένεια
14/03/2014 | 23:16

Συναυλία συμπαράστασης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς διοργανώνει η νεότερη γενιά του Συλλόγου Κεφαλλήνων “Αίνος”,  με την υποστήριξη του προέδρου, την προσεχή Κυριακή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριαςμε τη συμμετοχή του Βασίλη Γαϊτάνου και της σύζυγου του Δήμητρας.

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Βασίλειος Κοκόσης, μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες της νέας γενιάς και κάλεσε τους ομογενείς να προσέλθουν να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία και να προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση του Ταμείου που ίδρυσαν ο Σύλλογος και η νεολαία.

Παράλληλα, κάλεσε όσους δεν θα μπορέσουν να παραστούν να στείλουν τις επιταγές τους πληρωτέες στο «Earth Quake Relief Fund – Cephalonian Association ‘Aenos’» στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου στην διεύθυνση 23-17 29th St., Astoria, NY 11105.

«Ευχαριστούμε την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και τον ιερατικό προϊστάμενό της Π. Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο για την χωρίς δεύτερη σκέψη δωρεάν διάθεση του Πολιτιστικού Κέντρου», επεσήμανε ο κ. Κοκόσης, εκφράζοντας συνάμα την ευγνωμοσύνη και για τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα την Atlantic Bank, τον «Εθνικό Κήρυκα», την εταιρεία «New Yorker Wholesale Bagel, Inc» και τα εστιατόρια «Majestic Deli» και «Premier Cafe».

«Το λεξιλόγιό μου είναι φτωχό να περιγράψει την ευγνωμοσύνη των στελεχών του Συλλόγου μας προς τους πρωταγωνιστές αυτής της συναυλίας, τον πιανίστα και μουσικοσυνθέτη Βασίλη Γαϊτάνο και την σύζυγό του Δήμητρα που θα έρθουν από το Σικάγο και θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς», επεσήμανε ο κ. Κοκόσης.

Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα χρήματα, είπε ότι «κάθε δολάριο από τις συνεισφορές από τα εισιτήρια και από τις άλλες δωρεές θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς».

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων «Αίνος», όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας», έχει βάλει ψηλά τον πήχη και τα χρήματα του εράνου θα διατεθούν για την ενίσχυση των σχολείων της Κεφαλονιάς.

Στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση του Συλλόγου Κεφαλλήνων «Αίνος» αναφέρεται: «Ελάτε να συμπαρασταθούμε στους συγγενείς, τους φίλους, τους συμπατριώτες μας στην Κεφαλονιά και με το τραγούδι να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι κι αυτή τη φορά, όπως και το ’53, θα ξαναχτίσουμε την Κεφαλονιά ακόμα πιο όμορφη και πιο δυνατή. Γιατί… τίποτα δεν μας κουνάει!».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα (718) 274-9431, (212) 581-8249 είτε να επισκεφθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.aenos.org.

kokkoshs-ainos

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia