Η γιορτή αυτή γίνεται κάθε χρόνο πριν την καθιερωμένη παρέλαση μας διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων.
Η ετησια γιορτη της (Ημερας της Ελληνικης Ανεξαρτησιας)
 Ομογένεια
17/03/2014 | 18:39

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου ο ευρισκόμενος στην Νέα Υόρκη Αρχιμανδρίτης Φώτιος Γαβριελάτος παρευρέθη στον εορτασμό για την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο Σταθάκειον στην Αστόρια Ν.Υ.
Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την πρόεδρο της περιφέρειας του QEENS Μελίνα Κατζ τον ομογενή πολιτειακό γερουσιαστή Μ. Γιάνναρη, την βουλευτή Αραβεάλλα Σιμωτά, και τον ομογενή μέλος του Δημοτικού συμβουλίου της Ν.Υ. Κώστα Κωνσταντινίδη.

stathakeio13
Ένα από τα τρία τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν και ο γενικός πρόξενος μας Κ. Γεώργιος Ηλιοπουλος, ο όποιος στην ομιλία του τόνισε ότι στην διάρκεια των 5000 χρόνων οι έλληνες επέζησαν ποιο σοβαρών κρίσεων από  αυτή που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

stathakeio15
Η γιορτή αυτή γίνεται κάθε χρόνο  πριν την καθιερωμένη παρέλαση μας  διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων και φιλοξενούνται όλοι οι Ελληνοαμερικανοι πολιτικοί  από την Περιφέρεια του Queens που υπάγεται και «ελληνοκρατουμενη» ΑSTORIA.

stathakeio1 stathakeio2 stathakeio4 stathakeio5 stathakeio6 stathakeio7 stathakeio8 stathakeio9 stathakeio10 stathakeio11 stathakeio12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer