Σαν σκοπό έχουν την πρόληψη της εγκληματικότητας και την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας.
Στοχευμένες αστυνομικές εξορμήσεις στα Ιόνια Νησιά
Κοινωνία
08/07/2014 | 13:41

Διαδοχικές αστυνομικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές Υπηρεσίες των Ιονίων Νησιών την προηγούμενη εβδομάδα (02/06.07.2014) για την πρόληψη της εγκληματικότητας σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Λευκάδα.
Οι έλεγχοι είναι συνδυασμένοι, κατά αντικείμενο και πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, με την συμμετοχή αστυνομικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας και του κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων.
Αντικειμενικός σκοπός των αστυνομικών επιχειρήσεων είναι η αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των πολιτών και προϋποθέτουν συνδυασμένη αστυνομική δράση για την καλύτερη αντιμετώπιση τους, ενώ παράλληλα αποτελούν το βασικό μέρος του σχεδιασμού αστυνόμευσης των νησιών του Ιονίου για την τρέχουσα περίοδο.
Συνολικά διατέθηκαν 109 αστυνομικοί και 45 οχήματα και κατά τους ελέγχους:

• Ελέχθησαν 371 οχήματα

• Συνελήφθησαν 14 ημεδαποί και αλλοδαποί εκ των οποίων 5 για ηχορύπανση, 1 για κλοπή και 8 για διάφορα αδικήματα

Βεβαιώθηκαν συνολικά 72 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 108 παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας , το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αφορούσε επικίνδυνες παραβάσεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer