Η θεραπεία θα είναι δύσκολη και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες
Σπάνιο, αλλά ιάσιμο λέμφωμα έδειξαν οι εξετάσεις της Ντένιας Παράσχη
Κοινωνία
20/02/2016 | 11:19

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε ο πατέρας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη, η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και βρίσκεται στη Βοστόνη προκειμένου να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία  που είχε με το IONIAN TV, αναφέρθηκε στα δείγματα των εξετάσεων, τις οδηγίες και συστάσεις των γιατρών καθώς και για την ψυχολογία της.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Ο καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.

Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί θεραπεία για μεγάλο διάστημα. Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer