Στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ, συμμετέχει ο ΑΣΚ, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση των Κλιμακίων αγοριών, γεννημένων το 2003-2004, θα έχει τρεις αθλητές
Σημαντικές αναμετρήσεις για τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΚ
Αθλητισμός
04/11/2016 | 14:22

Άλλο ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού  Συλλόγου Κεφαλονιά στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.

Πιο συγκεκριμένα, για την Α1 ΕΣΚΑ-Η, οι άνδρες του ΑΣΚ θα επιδιώξουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, στο Αίγιο την Κυριακή 6 Νοεμβρίου όπου στις 16.00 θα αντιμετωπίσουν τον Ήφαιστο/Αχιλλέα.

Την ίδια μέρα το παιδικό τμήμα του ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει στο Αργοστόλι στις 15.00 τον Αιγέα Γαστούνης.

Τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΑΣΚ θα έχουν ανοίξει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 12.30 στην Πάτρα, οι παίδες της ομάδας μας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής.

Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλή επιτυχία!

Τρεις αθλητές  του ΑΣΚ στο Κλιμάκιο στην Πάτρα

Στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ, συμμετέχει ο ΑΣΚ, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση των Κλιμακίων αγοριών, γεννημένων το 2003-2004, θα έχει τρεις αθλητές. Τους Βασίλη Βουργίδη, Βαγγέλη Σταθάτο και Λύσανδρο Καββαδία.

Τους παίκτες συνοδεύουν ο προπονητής Γιάννης Βουργίδης και οι γονείς τους. Η προπόνηση του Κλιμακίου θα διεξαχθεί στο κλειστό της «Περιβόλας».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer