Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στα ΤΕΙ το Ληξούρι αποφάνθηκε! Η έδρα επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία!
Σαββαόγλου: Το Ληξούρι σήμερα έβγαλε Βουλευτή!
23/01/2015 | 09:24
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στα ΤΕΙ το Ληξούρι αποφάνθηκε! Η έδρα επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία! Στην ομιλία του ο κ. Σάββας Σαββαόγλου παρουσίασε μέσα σε ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα τα σχέδια του για την «πληγωμένη» περιοχή της Παλικής.
lhjouri_nd5
Ο κ. Σαββαόγλου είχε την ευκαιρία να αναλύσει στους Ληξουριώτες τις προσπάθειες και τα αιτήματα που είχε εκθέσει στους Υπουργούς και στους αρμόδιους κρατικούς αξιωματούχους που επισκέπτονταν το νησί κατά την περίοδο των καταστροφικών σεισμών, όταν εκείνος ήταν Αντιδήμαρχος και μέλος του συντονιστικού οργάνου αντιμετώπισης της κρίσης.
 lhjouri_nd6
«Έγιναν πολλά, πρέπει όμως να γίνουν περισσότερα. Ένα χρόνο μετά, παρόλη την θετική στάση της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή, η περιοχή της Παλικής προσπαθεί ακόμη να επουλώσει τις πληγές της. Οι πρωτοβουλίες της απερχόμενης Βουλευτού  ήταν και είναι ανύπαρκτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββαόγλου, σε αντίθεση ακόμη και με μη θεσμικούς φορείς που προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια και στάθηκαν δίπλα στους συμπατριώτες τους, ενώ πρόσθεσε ότι η Παλική πρέπει να έρθει ξανά στο επίκεντρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, για να λυθούν τα προβλήματα της και να αναπτυχθεί.
 
Ο κ. Σαββαόγλου ολοκληρώνοντας την ομιλία του κάλεσε κοντά του, τους συνυποψηφίους του κ. Λυκούδη & κα Γρουζή και έστειλαν μαζί μήνυμα ενότητας και νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.
lhjouri_nd4 lhjouri_nd1 lhjouri_nd2 lhjouri_nd3 lhjouri_nd7 lhjouri_nd8