Τη Δευτέρα 26/01/2015 ανατέλλει μια καινούργια μέρα για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και κυρίως ανθίζει η ελπίδα στο πρόσωπο και στην καρδιά κάθε Έλληνα.
Λιάτος: Οι 11 εντολές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές
Πολιτική
22/01/2015 | 23:19

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από τη Δευτέρα 26/01/2015 ερχόμενος στη διακυβέρνηση της χώρας, μεταξύ άλλων θα εφαρμόσει άμεσα τα παρακάτω:

1) Επαναφορά των συντάξεων κάτω από 700,00 ευρώ, εκεί που ήταν πριν τα μνημόνια.

2) Δώρο Χριστουγέννων (13ος μισθός) για όσους παίρνουν σύνταξη μέχρι 700,00 ευρώ (δηλ. για 1.292.960 συνταξιούχους).

3) Κανένας πλειστηριασμός 1ης κατοικίας.

4) Επιδόματα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

5) Άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Θέσπιση φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

6) Αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ.

7) 300.000 θέσεις εργασίας τον 1ο χρόνο σε ανέργους.

8) Επαναφορά βασικού μισθού στα 751,00 ευρώ.

9) Διαγραφή μέρους των κόκκινων δανείων στις τράπεζες.

10) Δωρεάν ΔΕΗ σε 300.000 νοικοκυριά.

11) Επιδότηση διατροφής (κουπόνια σίτισης) σε 300.000 άπορες οικογένειες.

Στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη νομίζουν μερικοί (ευτυχώς λίγοι) ότι μπορούν να κανονίζουν για το ποιος θα βγει δήμαρχος και ποιος βουλευτής.
Όχι ψήφο σε ουρανοκατέβατους υποψήφιους βουλευτές που δε ζουν όλο το χρόνο στα νησιά μας, που δε βιώνουν τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων (σεισμοί, ανεργία κλπ), που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Κεφαλλονιτών και Θιακών όπου με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο νομίζουν και φαντάζονται ότι μπορούν να βγουν βουλευτές.
Οι ΚΟΜΗΤΕΣ διαλύονται πριν καν αγγίξουν τη γη!!!
Οι ψηφοφόροι των νησιών μας δεν είναι αυτόχθονες, ούτε ιθαγενείς. Ξέρουν πολύ καλά τί θα ψηφίσουν την Κυριακή. Τα νησιά μας ακολουθούν το γενικότερο κλίμα των ψηφοφόρων ολόκληρης της Ελλάδας.
Την Κυριακή το βράδυ οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί στέλνουν στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αν συμβεί πολιτικό ατύχημα στα νησιά μας, τότε θα πάμε πολλά χρόνια πίσω. Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα προωθήσει τα προβλήματά μας χέρι με χέρι και από γραφείο σε γραφείο μέχρι την επίλυσή τους.
Ένα χρόνο μετά τους σεισμούς, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Τα περισσότερα σπίτια, οι δρόμοι, τα λιμάνια, όπως ήταν την επομένη του σεισμού παραμένουν και σήμερα.
Για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων μας θα συνδράμουν αποφασιστικά πέρα από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και άλλα ικανότατα στελέχη που κατάγονται απ’ τα νησιά μας όπως :
. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης που κατάγεται απ’ το Ληξούρι και είναι στενός συνεργάτης και σύμβουλος του προέδρου Αλέξη Τσίπρα.
. Ο Γιάννης Μπαλάφας με καταγωγή και αυτός από το Ληξούρι που το αγαπά και το επισκέπτεται συχνά, ο οποίος πιθανότατα θα είναι μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
. Η μητέρα του Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς και η πεθερά του προέδρου Αλέξη Τσίπρα έχουν αμφότερες καταγωγή από την Παλική.
. Ο Δημήτρης Στρατούλης έχει συγγενείς στη Λειβαθώ.
. Ο Μανταδάκης Άγγελος έχει καταγωγή από τα Κοκολάτα.

Την Κυριακή λοιπόν καλώ τους συμπατριώτες μου να δώσουν ένα ισχυρό και δυνατό μήνυμα στους αλαζόνες κομήτες υποψήφιους της Ν.Δ. και να στείλουν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι στους υποψήφιους του ΠΟΤΑΜΙΟΥ γιατί ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ πρεσβεύει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα καθώς έχει και οικογενειακές σχέσεις με τον Κ. Σημίτη (έχει παντρευτεί την ανιψιά του), τον πρωθυπουργό της διαπλοκής, (SIEMENS- Γερμανοί Μπόμπολας – MEGA κλπ).
Κανείς να μην ξεχάσει τις μνημονιακές κυβερνήσεις, που έφτασαν τη χώρα στο γκρεμό.
Να προσέλθουν λοιπόν ΟΛΟΙ την Κυριακή στις κάλπες για να μπορούν να λένε μετά από χρόνια ότι ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ όταν άλλαξαν όλα.

Τη Δευτέρα 26/01/2015 ανατέλλει μια καινούργια μέρα για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και κυρίως ανθίζει η ελπίδα στο πρόσωπο και στην καρδιά κάθε Έλληνα.

Με τιμή
Λιάτος Γεράσιμος του Οδυσσέα
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer