Ένα όμορφο μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε στον στολισμένο με ανοιξιάτικα λουλούδια και μαγιάτικα στεφάνια προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου στο λόφο των Αγριλίων
Πρωτομαγιά στα Αγρίλια
Κοινωνία
02/05/2017 | 17:01

Ένα όμορφο μεσημέρι, βοηθούντος και του καλού καιρού, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε στον στολισμένο με ανοιξιάτικα λουλούδια και μαγιάτικα  στεφάνια προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου στο λόφο των Αγριλίων.

Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης “Αιγιαλός” είχαν ετοιμάσει μια εξαιρετική εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της εργατικής Πρωτομαγιάς. Οι παρευρισκόμενοι γευτήκαμε τους υπέροχους μεζέδες και διασκεδάσαμε υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής με το συγκρότημα του συγχωριανού μας Νίκου Φιλιππάτου και της Νάνσυς Καρβουνιάρη, ενώ αναμφισβήτητα την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά του Συλλόγου με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Από την πλευρά μας ως poulatakefalonias.gr δίνουμε συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αιγιαλός” για την νέα του αυτή πρωτοβουλία και ευχόμαστε σε όλους καλό μήνα και του χρόνου με υγεία!

Πηγή: poulatakefalonias.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer