Η φετινή ημερομηνία του αγώνα δρόμου ορίστηκε η 1η Απριλίου, με σημείο εκκίνηση και τερματισμού τη Βαλλιάνειο πλατεία Αργοστολίου.
Προκήρυξη 2ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου
Αθλητισμός
01/02/2012 | 08:15

O «2ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 8ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΘΡΟΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012. ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Η ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 11 πμ. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 12 μμ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΡΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ  ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΑΣΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΥΡΩΝΟΣ  ΣΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΗΚΟΥΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Ή ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ, ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΕΝΩ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ (ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ) ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ, ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.
ΟΙ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 200 Μ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ  (ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ)
ΑΓΟΡΙΑ 6-8 ΕΤΩΝ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6-8 ΕΤΩΝ
ΑΓΟΡΙΑ 9-12 ΕΤΩΝ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9-12 ΕΤΩΝ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 8ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ (7600 ΚΜ ΑΚΡΙΒΩΣ)
13-18  ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
19- 30 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
19-30 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
51 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ
51+ ΑΝΔΡΕΣ
ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ 6977050224, ΚΑ ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ 6970992915  ΚΑ ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΚΑ
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer