Στην Α΄κατηγορία μας, τρία τα ραντεβού μας. Και τα τρία στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Δείτε τη κίνηση σε όλα τα γήπεδα σε όλες τις τοπικές κατηγορίες.
Πάμε μπάλα το Σαββατοκύριακο
Αθλητισμός
21/01/2012 | 07:30

Έφτασε ξανά το Σαββατοκύριακο! Και, βεβαίως, δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα. Πάρτε ομπρέλες, γάντια, σκούφους (ο καιρός προβλέπεται άστατος) και πάμε να δούμε τι μπορούμε να παρακολουθήσουμε. Στην Α΄κατηγορία μας, τρία τα ραντεβού μας. Και τα τρία στο ΔΑΚ Αργοστολίου.

Σήμερα (Σάββατο) ο Παγκεφαλληνιακός υποδέχεται τον Οδυσσέα, στο γήπεδο Αργοστολίου, τις 11.30 το πρωϊ. Την σκυτάλη την παίρνει η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται την ομάδα των Ομαλών, τις 3 το μεσημέρι. Αύριο, Κυριακή, τις 3 το μεσημέρι αγωνίζονται ΑΟΚΙ-Πρόννοι.
Σήμερα, στην Β’ κατηγορία και στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής Πυλαριακός και Φωκάτα δίνουν ραντεβού τις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο των Μακρυωτικων.

Αύριο στο γήπεδο των Τζαννάτων αγωνίζεται ο Ηρακλής με την Πρόοδο Ιθάκης (ώρα 11 π.μ.), ενώ στο γήπεδο των Κεραμειών η Δόξα Διλινάτων, τις 3 το μεσημέρι, υποδέχεται τον Παλληξουριακό. Summary in conclusion, I see pro essay writer no reason to delay any longer

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer