Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν, ώστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Χαροκόπειο Εργαστήριο να έχει μεγάλη επιτυχία
Πετυχημένο το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χαροκόπειου
Κοινωνία
22/12/2014 | 16:02

Εκ μέρους του Χαροκοπείου Εργαστηρίου και των συνεργατών του θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν, ώστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Χαροκόπειο Εργαστήριο να έχει μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που είτε επισκεπτόμενοι την έκθεση – παζάρι μας είτε μέσω της λαχειοφόρου Αγοράς στήριξαν το Χαροκόπειο Εργαστήριο ώστε να συνεχίσει το έργο του. Να μεταλαμπαδεύει την παραδοσιακή επτανησιακή κεντητική τέχνη στη νέα γενιά και παράλληλα να ενισχύει το εισόδημα οικοτέχνιδων- κεντηστριών του νησιού μας σύμφωνα με τα οράματα του Π.Α. Χαροκόπου.

Θα θέλαμε, επιπλέον, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νησιού μας που προέβαλαν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας καθώς και το ίδιο το Εργαστήριο και έκαναν γνωστό το έργο του.

Με αφορμή, τέλος, αυτή μας την επικοινωνία ευχόμαστε οι Χριστουγεννιάτικες μέρες που ακολουθούν και ο ερχομός της Νέας Χρονιάς να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση,

Για το Χαροκόπειο Εργαστήριο

Η πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

Χενριέττε Μεταξά

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer