Τι γράφουν αναγνώστες για τον Πέτρο Αλιβιζάτο και για τη ....χρήση και εκμετάλλευση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη Σκάλα Κεφαλονιάς.
Περί …«Μαυρογυαλούρων» !!!
Πολιτική
02/02/2012 | 23:26

Κύριο
Πέτρο Αλιβιζάτο
Υφυπουργό Τουρισμού
και
απανταχού Σκαλισιάνους & Κεφαλονίτες
2/2/2012
Αγαπητέ κύριε Αλιβιζάτε,
Με έκπληξη διάβασα το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο σας και πραγματικά αναρωτήθηκα αν όντως είμαι γέννημα θρέμμα της Κεφαλονιάς, αφού δεν γνώριζα ότι στη Σκάλα υπάρχουν καταφύγια-μαρίνες για 90 σκάφη!
“Mε Υπουργική Απόφαση, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, παραχωρεί στον Δήμο Κεφαλονιάς για 33 χρόνια έναντι ανταλλάγματος τη χρήση και εκμετάλλευση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη Σκάλα Κεφαλονιάς, δυναμικότητας 90 θέσεων ελλιμενισμού, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση χωροθέτησης.
Βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση της Υπουργικής Απόφασης αυτής, είναι η υπογραφή σύμβασης μεταξύ των ενδιαφερομένων μελών εντός 6 μηνών από τη δημοσίευση της παρούσης.
Η παράλειψη σύναψης της σύμβασης εντός του εξαμήνου, για οιονδήποτε λόγο, συνεπάγεται αναπομπή του θέματος στις αρμόδιες υπηρεσίες με το ερώτημα της άρσης της εν λόγω χωροθέτησης”
Για την εν λόγω δωρεάν παραχώρηση σας συγχαίρει με επιστολή του ο μηχανικός και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κύριος Σταύρος Τραυλός! Επειδή κύριε Αλιβιζάτε είμαι Κεφαλονίτης από τα γεννοφάσκια μου και γνωρίζω την Κεφαλονιά σαν την παλάμη μου, μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το καταφύγιο των 90 σκαφών, ιδιοκτησίας του ΕΟΤ, το οποίο παραχωρείτε και μάλιστα έναντι ενοικίου για 33 χρόνια στον Δήμο; Γιατί ένα είναι σίγουρο: Ότι ο ΕΟΤ, όχι καταφύγιο σκαφών, αλλά ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο βράχου δεν ορίζει στην περιοχή της Σκάλας. Καλά, κύριε Αλιβιζάτε, δεν ξέρω ποιος σας δουλεύει «ψιλό γαζί», αλλά εμάς, να είστε σίγουρος ότι δεν μπορείτε να μας δουλεύετε.
Πάντως, αν μυρίζεστε εκλογές και ζηλέψατε τη δόξα του «Μαυρογυαλούρου», αυτό σίγουρα δεν θα σας βγει σε καλό.
Βέβαια καλό θα ήταν να μας ενημέρωνε και ο Δήμαρχος για το αν αποδέχθηκε την προσφορά σας. Αλλά το πιο πιθανό είναι να του έδωσε μια καλή ιδέα για κινηματογραφικό σενάριο!

Αθανάσιος  Δελαπόρτας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer