7 στους 8 βουλευτές του, δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή!
“Κηδεία” θύμιζε η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ!
Πολιτική
02/02/2012 | 23:28

Έντονη κριτική, πολύ γκρίνια και αρκετά μούτρα, είχε η σημερινή Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, καθώς με βάση τα ευοίωνα σενάρια στην επόμενη Βουλή θα βρεθολύν περίπου 40 πράσινοι βολυευτές ! Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα αρκετά απελευθερωμένοι έλεγε ο καθένας τα εσώψυχα του!

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο Θεόδωρος Παραστατίδης, που έριξε το βάρος των ευθυνών στα πρωτοκλασάτα στελέχη του κινήματος , που όπως είπε έχουν την αποκλειστική ευθύνη, όχι μόνο γιατί αυτολι πήραν τις αποφάσεις, αλλά και γιατί δεν άκουγαν τους βουλευτές τους οποίους ..σνόμπαραν και έβλεπαν αφ υψηλού! Για να συνεχίσει λίγο παρακάτω λέγοντας πως από δω και στο εξής θα ψηφίζει ό,τι λέει η συνείδηση του!

Ο Πέτρος Ευθυμίου από την πλευρά του τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ φάνηκε ανεπαρκές στην πολιτική του και οι πολιτες θέλουν σχέδιο. Η Λούκα Κατσέλη από την πλευρά της είπε πως “Δε μπορούμε να πάμε σε μέτρα που θα μειώνουν ακόμα περισσότερο μισθούς και συντάξεις” ενώ τόνισε πως η ενότητα θέλει παρείστικο κλίμα που δεν υπάρχει.

Στα πηγαδάκια δε που έστησαν πριν και μετά οι βουλευτές, η πλειονότητα τους γκρίνιαζε συνέχεια καθως ξέρει πως δεν θα έχει μέλλον στην ελληνική Βουλή. το μόνο που τους έλειπε ήταν ο καφές και το παξιμαδάκι για να είναι όλο το σκηνικό ..κηδείας!

Πηγή: parapolitika.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer