Πρωτοφανές επεισόδιο με την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κέρκυρας που κατέληξε στον εισαγγελέα...
Παρ’ ολίγον άγριο ξύλο μεταξύ Γκλέτσου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα
Πολιτική
31/12/2014 | 07:25

Θυελλώδης ήταν η «συνάντηση» του επικεφαλής της «Τελείας» Απόστολου Γκλέτσου με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Μωραϊτη οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γκλέτσος μίλησε για τις υποσχέσεις που έδωσε ο κ. Τσίπρας εν όψει εκλογών και επεσήμανε πως μετά τις εκλογές και εφόσον είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αυξήσει τον κατώτερο μισθό στα 700 ευρώ και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του.

Τα αίματα άναψαν όταν αποκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παιδί του δεκαπενταμελούς στο οποίο ούτε ψήφο ανοχής δεν θα έδινε. Ο κ. Μωραϊτης ειπε στον κ. Γκλέτσο ότι είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιο του με τον τελευταίο να σηκώνεται από την καρέκλα του.

Το τι ακολούθησε από εκεί και πέρα δεν περιγράφεται εύκολα. Η αντιπεριφερειάρχης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καλούσαν τον κ. Γκλέτσο να σεβαστεί την φιλοξενία τους και ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» τους ούρλιαζε: «Δεν θα κυβερνήσετε ποτέ!».

Κατευθυνόμενος προς την έξοδο αντάλλαξε σε έντονο ύφος με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κουβέντες κάνοντας λόγο για «χούντα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν μια δεκάλεπτη λογομαχία των δυο πλευρών που κατέληξε στον Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer