Το Μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης μιλάει αποκλειστικά στο e-kefalonia
Ματαράγκας: Χρειάζεται ρήξη με το Μνημονιακό παρελθόν
Πολιτική
31/12/2014 | 01:17

Αισιοδοξία για τις επερχόμενες εκλογές επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών. Το Μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιώργος Ματαράγκας μιλάει αποκλειστικά στο e-kefalonia λίγες ώρες μετά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου:
«Η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών ήταν μια νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τις επιδίωξε ώστε να σταματήσει η καταστροφική πορεία για τη χώρα και τον λαό που έχουν επιβάλει τα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τις εκλογές τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μια ριζική αλλαγή πορείας.
Δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις εξαγγελίες που περιέχει ώστε να ανακουφιστούν τα μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού.
Αυτό που προσωπικά θέλω να τονίσω είναι ότι θα επιμείνουμε στη κατάργηση των μνημονιακών νόμων και υποχρεώσεων, την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με σταθερό στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους μας. επίσης είναι απαραίτητο να τεθεί ο βασικός πυλώνας του τραπεζικού συστήματος υπό δημόσιο έλεγχο και διοίκηση ώστε να γίνει δίκαιη ρύθμιση των δανείων για τα χρεωμένα νοικοκυριά με κοινωνικά κριτήρια και να υπάρξει ρευστότητα και στοχευμένες δράσεις για μια επαγγελματίες, μικρομεσαίους, αγρότες και άλλες κατηγορίες συνανθρώπων μας.
Πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος και έχει ακολουθηθεί μέχρι στιγμής μια διαδικασία δημοκρατική και ανοιχτή στα όργανα του κόμματος για τις υποψηφιότητες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει με υπευθυνότητα άλλα με συνείδηση της αναγκαιότητας για ριζική ρήξη με το μνημονιακό παρελθόν.»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer