Συνεχίζει την νικηφόρο πορεία του το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αυτό φάνηκε άλλη μια φορά από τις χθεσινές συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αγία Ευφημία και Σάμη.
Πάταγος στην συγκέντρωση της ΝΔ σε Σάμη – Αγ. Ευφημία
22/01/2015 | 14:45

Συνεχίζει την νικηφόρο πορεία του το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και αυτό φάνηκε άλλη μια φορά από τις χθεσινές συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αγία Ευφημία και Σάμη. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Αγίας Ευφημίας και στο Γυμνάσιο Σάμης ήταν πολύς και ενθουσιώδης .
Η Τζόγια Γρουζή, λιτή και κατανοητή, αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την χώρα μας μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και κάλεσε τους πολίτες της Κεφαλονιάς να είναι ενωμένοι και με αισιοδοξία να εκλέξουν «γαλάζιο» Βουλευτή.

agia efimia1
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Χαράλαμπος Λυκούδης, συμπληρώνοντας πως η ψήφος της Κυριακής δεν πρέπει να είναι ψήφος οργής και θυμού, αλλά ψήφος που θα στοχεύει στο μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Λυκούδης επικεντρώθηκε στην ανυπαρξία κοινοβουλευτικού έργου της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου κατά τη διάρκεια της θητείας της και έκλεισε λέγοντας ότι ήρθε ή ώρα η Κεφαλονιά να αποκτήσει επιτέλους Βουλευτή.

agia efimia2
Ο Σάββας Σαββαόγλου, ιδιαίτερα ενωτικός, μίλησε για τις «προφητείες» του ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματα που διαδίδει τα τελευταία χρόνια, ενώ έκανε αναφορά στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης Σαμαρά να κρατήσει όρθια τη χώρα. Ολοκληρώνοντας, έστειλε μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

agia efimia3
Αξίζει να τονίσουμε ότι και οι τρεις υποψήφιοι της ΝΔ μετά το πέρας των συγκεντρώσεων μίλησαν με κόσμο για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν και τις δύο περιοχές, ενώ έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Σάμης.

agia efimia4
Απόψε το βράδυ στις 20:00 οι υποψήφιοι της ΝΔ θα μιλήσουν στο Ληξούρι, έξω από το Δημοτικό Θέατρο, ενώ σε περίπτωση βροχής η ομιλία θα γίνει σε αίθουσα του ΤΕΙ.

agia efimia5 agia efimia6 agia efimia7 agia efimia8 agia efimia9 agia efimia10 agia efimia11 agia efimia12 sami1 sami2 sami3 sami4 sami5 sami6 sami7 sami8 sami9 sami10 sami11 sami12 sami13 sami14 sami15