Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Στο Μαντζαβινάτειο ο Ευαγγελάτος
Πολιτική
22/01/2015 | 12:26

Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, όπου συναντήθηκε με το διοικητή, Διονύση Μαρκάτο και το διευθυντή, Γεώργιο Κουρή.

Τον κ. Ευαγγελάτο στο Μαντζαβινάτειο συνόδευσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, γιατρός, Ευάγγελος Ευαγγελάτος.

Στη συνάντησή του με τον κ. Μαρκάτο ο υποψήφιος Βουλευτής άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ωστόσο κοινή ήταν η διαπίστωση ότι στο Μαντζαβινάτειο γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ο κ. Κουρής εξέφρασε και αυτός τις απόψεις του από την πλευρά των ιατρών, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες.

Ο κ. Ευαγγελάτος, αμέσως μετά τις συναντήσεις του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο αποτελεί ένα στολίδι για την Παλλική και όχι μόνο πρέπει να κλείσει, όπως πολλοί θέλουν, αλλά να αναβαθμιστεί. Η δουλειά που κάνουν ο διοικητής, οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι πολύ καλή, μερικές φορές πάνω από τις δυνάμεις τους. Το Μαντζαβινάτειο είναι πραγματικά πηγή ζωής για τους κατοίκους της Παλλικής».

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

xwnofwntas (2) xwnofwntas (3) xwnofwntas (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer