Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας όχι από κομματική ανάγκη, αλλά από καθαρούς λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων
Πολιτική
08/07/2013 | 21:17

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι ένας πολιτικός φορέας που γεννήθηκε με αφορμή τις ανησυχίες για το μέλλον της πατρίδας αλλά και του λαού της.

Ως τοπική οργάνωση συναισθανόμενοι την αγωνία αλλά και τον προβληματισμό  των συμπατριωτών μας και ιδιαίτερα των συμπολιτών μας  εκφράζουμε ως  την αντίθεση μας στις επερχόμενες ”τηλεγραφικές” μνημονιακές απολύσεις των δημοτικών υπαλλήλων από τη δημοτική αστυνομία και των σχολικών φυλάκων.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας όχι από κομματική ανάγκη, αλλά από καθαρούς λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Η Ελλάδα μας μαστίζεται από την ανεργία και από το νέο ”μοντέλο” της μερικής απασχόλησης του διευρυνόμενου ωραρίου. Φτάνει ως εδώ.

Για αυτό όλοι μας ανεξαιρέτως οφείλουμε  να  αγωνιστούμε για το σταματημό των συνεχιζόμενων προκλήσεων, το σταματημό της εξαθλίωσης του κάθε συμπολίτη μας αλλά και για  να απαλλαγούμε από όλους αυτούς που μέχρι σήμερα μόνο δεινά μας έχουν φέρει.

Για το αύριο κανένας μας, δεν είναι σίγουρος ….

 Σωτήριος Διον.Σάρλος
Πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ
Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer