Καρέ – καρέ η επίσκεψη Σαμαρά στη πρωτεύουσα της Παλικής.
Ο Σαμαράς κοντά στους κατοίκους του Ληξουρίου
Πολιτική
29/01/2014 | 18:46

Της Γιάννας Κουλουμπή
Την άμεση ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά επεσήμανε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από το Ληξούρι, όπου επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές.
Στο Ληξούρι με το που κατέβηκε από το πλοίο μίλησε με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στη προβλήτα του λιμανιού, ενώ  αμέσως μετά πήγε στο γυμνάσιο και λύκειο του Ληξουρίου, στη συνέχεια στο κλειστό του Αγίου Αντωνίου όπου στεγάζονται ηλικιωμένοι. Εκεί εκτυλίχθησαν συγκινητικές στιγμές, αφού οι ηλικιωμένοι του ζήταγαν να ξανάρθει σύντομα στην Κεφαλονιά.
Ακολούθως, κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο, ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση από την Γ.Γ του Δήμου Κυριακή Νικολαΐδου καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο Διονύση Αραβαντινό.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ όπως το κατέγραψε το e-kefalonia.net

periodeia-samara-kefalonia1 periodeia-samara-kefalonia2 periodeia-samara-kefalonia3 periodeia-samara-kefalonia4 periodeia-samara-kefalonia5 periodeia-samara-kefalonia6 periodeia-samara-kefalonia7 periodeia-samara-kefalonia8 periodeia-samara-kefalonia9 periodeia-samara-kefalonia10 periodeia-samara-kefalonia11 periodeia-samara-kefalonia12 periodeia-samara-kefalonia13 periodeia-samara-kefalonia14 periodeia-samara-kefalonia15 periodeia-samara-kefalonia16 periodeia-samara-kefalonia17 periodeia-samara-kefalonia18 periodeia-samara-kefalonia19 periodeia-samara-kefalonia20 periodeia-samara-kefalonia21 periodeia-samara-kefalonia22 periodeia-samara-kefalonia23 periodeia-samara-kefalonia24 periodeia-samara-kefalonia25 periodeia-samara-kefalonia26 periodeia-samara-kefalonia27

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia