Για την ανάγκη σημαντικών αλλαγών και ανατροπών εντός του 2015 με συλλογική προσπάθεια, με σεβασμό στη δημοκρατία, στους θεσμούς και τη διαφάνεια έκανε λόγο στην ομιλία του ο περιφερειάρχης
Ο Θόδωρος έκοψε την πίτα της Περιφέρειας
Πολιτική
02/01/2015 | 14:15

Για την ανάγκη σημαντικών αλλαγών και  ανατροπών εντός του 2015 με συλλογική προσπάθεια, με σεβασμό στη δημοκρατία, στους θεσμούς και τη διαφάνεια έκανε λόγο στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΙΝ.

Ο περιφερειάρχης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο κτίριο της Π.Ε. Κέρκυρας, επεσήμανε ότι «μέσα σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, σε συνθήκες όπου η εκμετάλλευση των ισχυρών του κόσμου έχει συντρίψει προσωπικότητες, οικογένειες, οικονομίες και μας έχει οδηγήσει σε μια ιδιόμορφη κοινωνικοοικονομική δυστυχία, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να ευχηθούμε το καλύτερο για τη νέα χρονιά».

«Και μπορούμε να αλλάξουμε πολλά τη νέα χρονιά, με δημιουργικότητα και πρόθεση προσφοράς. Ήδη η περιφέρεια μας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι να εργαστούμε για να κάνουμε τους μη προνομιούχους να νιώσουν αξιοπρέπεια και να έχουν προοπτική στη ζωή τους».

Στην εκδήλωση ευχήθηκαν επίσης για τη νέα χρονιά  ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ι. Σπιτέρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Σαμοίλης, ο δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος και οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Π.Σ  Γ. Καλούδης και Τ. Σαλβάνος.

Παρευρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων, οι αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι στην περιφέρεια και αρκετός κόσμος ενώ τα κάλαντα έψαλαν οι φιλαρμονικές της πόλης.

thodwros2

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer