Στη τοπική ΝΔ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι με λεπτές «χειρουργικές» κινήσεις μπορεί να κερδηθεί η έδρα
Έντονες διεργασίες στη τοπική ΝΔ – Ποια ονόματα «παίζουν» να είναι υποψήφιοι
Πολιτική
03/01/2015 | 10:13

Μετά το δύο «όχι» Πέτρου Αλιβιζάτου και Παύλου Παπαδάτου, ισχυρές πιθανότητες να συμμετέχει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έχει ο Βασίλης Ρουχωτάς τ. Δήμαρχος Ληξουρίου και νυν δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη.
Το όνομα του πολ. μηχανικού και στελέχους της ΝΟΔΕ παίζει δυνατά τα τελευταία 24ωρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ρουχωτά ήταν μέσα στη λίστα του Βαγγέλη Λουκέρη, στις προτάσεις του προς τα κεντρικά της Συγγρού.
Στη τοπική ΝΔ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι με λεπτές «χειρουργικές» κινήσεις μπορεί να κερδηθεί η έδρα και η Νέα Δημοκρατία να ξαναβγάλει βουλευτή μετά το 2007 (τελευταία φορά που κέρδισε την έδρα).
Στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ήταν χθες ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός «φουντώνοντας» τα σενάρια για πιθανή συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Τις τελευταίες ώρες παίζει έντονα το σενάριο να είναι υποψήφια και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σοφία Ζαφειράτου.
Άγνωστη μέχρι στιγμής η στάση του «Μεγάρου» που έχει ανοικτή επικοινωνία τόσο με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο όσο και με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη. Οι φήμες που είχαν βγει τις προηγούμενες ημέρες για πιθανή υποψηφιότητα τόσο του Βαγγέλη Κεκάτου όσο και του Γιώργου Τζωρτζάτου δεν επιβεβαιώνονται.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το κόμμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer