Χθες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ζαφόλια» στην Αθήνα, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Κεφαλονιάς προς τους ετεροδημότες.
Ο Θεόφιλος κοντά στους ετεροδημότες
Πολιτική
14/05/2014 | 08:34

Την Τρίτη 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ζαφόλια» στην Αθήνα, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου προς τους ετεροδημότες του Δήμου.
Στην ομιλία παρέστη ο κ. Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο οποίος και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, δηλώνοντας ταυτόχρονα την στήριξή του στον κ. Μιχαλάτο. Επίσης παρέστη και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ καθώς και οι βασικές προτεραιότητες για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ο κ. Μιχαλάτος, συγκινημένος από τη μεγάλη ανταπόκριση των ετεροδημοτών, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Γνωρίζω πολύ καλά, τη μεγάλη αγάπη που έχετε για το νησί μας, τη νοσταλγία σας για αυτό. Γνωρίζω ότι πάντα μας σκέφτεστε και κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για μας. Ποτέ δεν μας έχετε εγκαταλείψει.
Πάντα μας στηρίζετε και πάντα βρίσκετε τρόπους να είστε δίπλα μας. Αυτό φάνηκε εξάλλου και τώρα στη μεγάλη δοκιμασία που περάσαμε λόγω των πρόσφατων σεισμών.
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει στο νησί ένα οργανωμένο κέντρο ετεροδημοτών που θα κρατάει σταθερή επικοινωνία μαζί σας που θα σας ενημερώνει για αυτά που συμβαίνουν στο νησί που θα σας συμβουλεύεται.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε σε πολλά. Είμαι σίγουρος ότι είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας. Είμαι σίγουρος ότι αν ας αξιοποιήσουμε η Κεφαλονιά μας θα δει άμεσα θετικά αποτελέσματα.
Θέλω να ξέρετε ότι εμείς σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο Κεφαλονιτών.
Δεν θα αφήσουμε κανένα Κεφαλονίτη αναξιοποίητο, όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στο καλό του τόπου μας, στο μέλλον των παιδιών μας.»
Κλείνοντας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για τη στήριξη τους και τους προσκάλεσε στις 18 Μαΐου να κατέβουν στην Κεφαλονιά για να αλλάξει το νησί μας σελίδα.
Τέλος στην εκδήλωση μίλησαν ο κ. Σάββας Σαββαόγλου και ο κ. Θεόδωρος Φλωράτος, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργοστολίου και Σάμης αντίστοιχα.

mixalatos_athina2 mixalatos_athina3 mixalatos_athina4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer