Απόσπασμα κεντρικής ομιλίας ΦΙ.Κ.Ο στο Ληξούρι.
Ζωντάνεψε η πλατεία στο Ληξούρι από τον …ΦΙΚΟ
Πολιτική
14/05/2014 | 00:25

Η νέα δημοτική αρχή, όποια κι αν είναι αναλαμβάνει τον Δήμο τον Σεπτέμβριο. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή απαρτίζεται από συμβούλους που μετανάστευσαν ή μεταγράφηκαν σε άλλους συνδυασμούς.

Ποιος θα λαμβάνει αποφάσεις για το Ληξούρι και την Παλική μας και όλες τις περιοχές που επλήγησαν σε μία τέτοια ιδιόμορφη κατάσταση σε ένα διαλυμένο δημοτικό συμβούλιο;

Ποιος θα ασχοληθεί και πως με τα έργα που έπρεπε, όχι “αύριο”, αλλά από “προχθές” να είχαν ξεκινήσει και να βρίσκονται πλέον στο στάδιο της ολοκλήρωσής τους, έχοντας μπροστά μας μάλιστα το καλοκαίρι που όλοι περιμένουν να ανασάνουν;

Όλοι θα θέλουν προφανώς να διαχειριστούν την κάθε είδους οικονομική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους επ΄ωφελεία δική τους από το Σεπτέμβριο.

Θα ήθελα λοιπόν να καλέσω από τούτο το βήμα όλους τους υποψήφιους Δημάρχους να δεσμευθούν εγγράφως οι ίδιοι, με υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης, προ της Α΄Κυριακής των εκλογών, δηλαδή το Σαββάτο και να δεσμεύσουν επίσης εγγράφως, όλους τους συμβούλους τους, που θα εκλεγούν μετά και τα αποτελέσματα της Β΄Κυριακής των εκλογών,ότι δεν θα υποδαυλίζουν, αλλά θα ενισχύουν τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς, με γρηγορότερους ρυθμούς και όχι κωλυσιεργίες από όλες τις πλευρές.

Μόνο έτσι θα δείξουν ότι πράγματι ενδιαφέρονται όπως εμείς η παρέα του ΦΙ.Κ.Ο. για το αύριο του Ληξουριού μας και της Επαρχίας Πάλης, αλλιώς θα έχουμε κάθε δικαίωμα να τους αποκαλέσουμε ψεύτες για όσα προεκλογικά υπόσχονται.

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού ΦΙ.Κ.Ο. και υποψήφιος Δήμαρχος, απευθύνω αυτήν την ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους συνυποψηφίους μου των άλλων Συνδυασμών, το Σάββατο με πρωτοβουλία του νυν Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση να συναντηθούμε στον Δήμο και να υπογράψουμε την υπεύθυνη δήλωση που ζητώ.

Με εκτίμηση

Ηλίας Παρίσης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Συνδυασμού ΦΙ.Κ.Ο.

fiko2 fiko3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer