Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η καθιερωμένη τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού για το έτος 2016-2017
Οι μελλοντικοί… “θαλασσόλυκοι”
Κοινωνία
17/12/2016 | 10:49

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η καθιερωμένη τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού για το έτος 2016-2017.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδων Πετεινάτο, την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους και παραχώρησαν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της βουλευτής Γιάννης Βαρούχας, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Σουζάνα Πεφάνη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, εκπρόσωπος του Ευγενίδιου Ιδρύματος και ο υπεύθυνος Εκπαίδευσης Διονύσης Ρασσιάς.

Ο Διοικητής της Σχολής Ιωάννης Βασιλόπουλος στην ομιλία του καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, και τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι η σημερινή μέρα αποτελεί σταθμό για τη ζωή των σπουδαστών καθώς γίνονται μέλη της  μεγάλης ελληνικής ναυτικής οικογένειας, με την Ελληνική Ναυτιλία να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ ο ελληνόκτητος στόλος κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο, αλλά για να παραμείνει κυρίαρχη δύναμη και στον 21ο αιώνα χρειάζεται αξιόλογα και άρτια  εκπαιδευμένα στελέχη.

Το παρών έδωσαν  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, Βασίλειος Σολδάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κώστας Γρηγορόπουλος, καθηγητές, γονείς και πολλοί εκλεχτοί καλεσμένοι. Αμέσως μετά τον αγιασμό παρατέθηκε μικρή δεξίωση στον χώρο του Διοικητηρίου.

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer