Ελάτε να πάρετε μια γεύση από τη ρωσική παράδοση των Χριστουγέννων και να γνωρίσετε από κοντά τον Ρώσο Αη-Βασίλη, μέσα από μια θεατρική παράσταση, με παιχνίδια, τραγούδια και χορό
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με …”άρωμα” Ρωσίας
Κοινωνία
17/12/2016 | 10:23

Ο Σύλλογος Ρωσόφωνων και Φίλων Κεφαλληνίας « ΜΙΡ» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη γιορτή!  Ελάτε να πάρετε μια γεύση από τη ρωσική παράδοση των Χριστουγέννων και να γνωρίσετε από κοντά τον Ρώσο Αη-Βασίλη, μέσα από μια θεατρική παράσταση, με παιχνίδια, τραγούδια και χορό.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα και  Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο, βάλτε την αγαπημένη σας στολή , φέρτε μαζί σας τη γιορτινή σας διάθεση και ελάτε να γίνουμε μια ζεστή παρέα!

Για τους μικρούς μας φίλους: Μετά το τέλος της γιορτής, θα πάρουν όλοι δώρα από τον Αη-Βασίλη και θα φωτογραφηθούν μαζί του! Τιμή συμμετοχής: 5 €.

Για τους μεγάλους μας φίλους: Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από μεγάλο μπαζάρ, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ρωσικές λιχουδιές και να θαυμάσετε χειροποίητες παραδοσιακές κατασκευές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer