Σχετικά με τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς για τη νέα σχολική χρονιά
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Κοινωνία
30/05/2014 | 13:06

Προς τους γονείς ή κηδεμόνες που επιθυμούν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα νήπιά τους στη δύναμη των Παιδικών Σταθμών για το σχολικό έτος 2014-2015.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή και επανεγγραφή νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς .
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Δ.Π.Σ. οι αιτήσεις αυτές υποβάλλονται κανονικά στο διάστημα από 20 Μαΐου μέχρι 15 Ιουνίου, όμως για τη φετινή χρονιά λόγω της διενέργειας των Αυτοδιοικητικών και Περιφερειακών Εκλογών & Ευρωεκλογών, σαν τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 30η Ιουνίου 2014.
Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία – άρθρο 73 του Ν.3518/2006 – τα παιδιά που μέχρι τις 31/12 τρέχοντος έτους συμπληρώνουν την ηλικία των 5 ετών υποχρεούνται να εγγραφούν στα Νηπ/γεία του Υπουργείου Παιδείας).
Λεπτομερείς οδηγίες για τις εγγραφές, σχετικές ανακοινώσεις κατά Δημοτική Ενότητα αλλά και τα απαραίτητα έντυπα και δικαιολογητικά μπορούν να αντλούν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα του Δήμου μας στα παρακάτω links :
Α. Ανακοινώσεις :
http://www.kefallonia.gov.gr/pages/gr/nea-anakinosis/anakinosis.php
Β: Απαραίτητα Έντυπα – Δικαιολογητικά :
http://www.kefallonia.gov.gr/pages/gr/organismoi-epichirisis/organismos-kinonikis-allilengyis-pedeias—o.k.a.p/entypa.php
Επίσης τα απαραίτητα για την υποβολή των αιτήσεων ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ μπορούν να τα παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από τις κατά τόπους μονάδες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, και τα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Κ.Α.Π. (Λεωφ. Βεργωτή 131 – Αργοστόλι).
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer