Η επιστημονική εκδήλωση θα έχει ως θεματολογία όλα τα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες απόψεις για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα
«Μία επιστημονική εκδήλωση για την Κεφαλονιά στην Κεφαλονιά»
kefalos
Κοινωνία
30/05/2014 | 10:48

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (ΕΚΟΜΕΝ) και ο Πρόεδρός του κ. Ανδρέας Μελιδώνης (Συντονιστής Διευθυντής Α’ Παθολογικού Τμήματος και Διαβητολογικού Κέντρου του ΓΝ Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», με καταγωγή εκ Ληξουρίου Κεφαλληνίας) οργανώνουν και πραγματοποιούν επιστημονική εκδήλωση για τους  γιατρούς και το ευρύτερο υγειονομικό προσωπικό στο Αργοστόλι  (Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος») και στο Ληξούρι (Αμφιθέατρο ΤΕΙ Κεφαλληνίας) στις 6-9 Ιουνίου 2014.

Η επιστημονική εκδήλωση θα έχει ως θεματολογία όλα τα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες απόψεις για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα (Παχυσαρκία – Σακχαρώδης Διαβήτης – Υπέρταση – Υπερλιπιδαιμία – Μεταβολικό Σύνδρομο – Στεφανιαία Νόσος).

Η εκδήλωση αυτή έχει οριοθετηθεί ως «μία επιστημονική εκδήλωση για την Κεφαλονιά στη Κεφαλονιά» ως μία έμπρακτη εκπαιδευτική προσπάθεια συμπαράστασης προς τους πληγέντες σεισμοπαθείς υγειονομικούς και απλούς πολίτες.

Στόχος και προσδοκία των οργανωτών ήταν να υπάρξει θετικό πρωτογενές πλεόνασμα αγάπης και οικονομικής υποστήριξης που θα συμβάλλει στην επισκευή σχολικών δομών του πολύπαθου Ληξουρίου.

Για την υλοποίηση αυτών καλέσθηκαν γιατροί και φαρμακευτικές εταιρείες.  Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική.  Περισσότεροι από 200 γιατροί από την Αθήνα και περισσότερες από 10 φαρμακευτικές εταιρείες συμμετέχουν στην επιστημονική εκδήλωση.

Έτσι υπάρχει πλέον συγκεκριμένο πλεόνασμα οικονομικής υποστήριξης για συγκεκριμένο σχολείο του Ληξουρίου.  Πλεόνασμα που θα συγκεκριμενοποιηθεί απολύτως στην Τελετή Έναρξης της επιστημονικής εκδήλωσης την Παρασκευή 6 Ιουνίου 9:30 μ. μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer