«Αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».
«Ξήλωσε» την Παπακώστα ο Κυριάκος μετά την κοντρα με Άδωνι
Πολιτική
18/04/2017 | 11:17

Το «ξήλωμα» της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Είχε προηγηθεί η κόντρα της με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη. Την κ. Παπακώστα θα αντικαταστήσει ο βουλευτής Ι. Φωτήλας που «μεταγράφτηκε» στη ΝΔ από το Ποτάμι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Η κόντρα με τον Άδωνι που προηγήθηκε

Την αντίδραση της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την εξεταστική για την Υγεία,  ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μ. Βορίδη και του Ανδρέα Λοβέρδου.

Στον βουλευτή απάντησε –μέσω facebook- η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία, σημειωτεόν, εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια, την Β’ Αθηνών…

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού», σημειώνει η Κατερίνα Παπακώστα και προσθέτει:

«Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

Πηγή: thetoc

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer