Τα δημοτικά τέλη μειώνονται μεσοσταθμικά περίπου 8% για τις κατοικίες και 7% για τα καταστήματα που έχουν έδρα τον Δήμο μας.
Μειώνει τα Δημοτικά Τέλη ο Παρίσης
Πολιτική
28/01/2012 | 11:46

Άλλη μία προεκλογική υπόσχεση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση γίνεται πράξη αφού, αφού απόφασή του είναι να αποστείλει για έγκριση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την μείωση των δημοτικών τελών.
Η προεκλογική δέσμευση ήταν να μην αυξηθούν τα τέλη στην διάρκεια της θητείας του Δημάρχου, ενώ σήμερα με την απόφασή του προχωράει ένα βήμα περισσότερο μειώνοντάς τα, σεβόμενος και αφουγκραζόμενος το πρόβλημα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες του νησιού μας στο μέσο της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.
Έτσι, με τους νέους συντελεστές που προτείνουν ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή για το 2012, τα δημοτικά τέλη μειώνονται μεσοσταθμικά περίπου  8% για τις κατοικίες και 7% για τα καταστήματα που έχουν έδρα τον Δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης αισθάνονται περήφανοι για την ανωτέρω απόφαση διότι, αφενός τηρεί την προεκλογική υπόσχεση του Δημάρχου και αφετέρου είναι αποτέλεσμα του οικονομικού νοικοκυρέματος του Δήμου μας την χρονιά που διανύσαμε, κάτι που δίνει την δυνατότητα μείωσης των Δημοτικών Τελών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer