Τι απαντά στις έντονες φήμες που το θέλουν να είναι κομμένος από τις λίστες της ΝΔ.
Η «off the record» συζήτηση με τον Παπαδάτο
Πολιτική
28/01/2012 | 12:40

Ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής  Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΝΔ Παύλος Παπαδάτος αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει στην Αθήνα. Χθες, Παρασκευή όπως μας τόνισε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία παρέθεσε δείπνο στο σπίτι του στο Ψυχικό σε μεγάλη ομάδα στελεχών της ΝΔ.
Σήμερα, Σάββατο αλλά και την Κυριακή  θα παραστεί στο κόψιμο των πιτών τριών κεφαλλονίτικων συλλόγων.  Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχει μεγάλο πρόγραμμα συναντήσεων στην Κεφαλονιά αλλά προετοιμάζει μεγάλη συνάντηση στην Ιθάκη.
Σε ερώτηση του e-kefalonia.net, τι έχει να πει για τις πληροφορίες που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες,  ότι δεν θα είναι υποψήφιος μας απήντησε χαρακτηριστικά  «Ευτυχώς η ΝΔ έχει οργανωτική επιτροπή και αρχηγό και κατά που γνωρίζω αυτοί  επιλέγουν τους υποψηφίους εκτός και ανέθεσαν αυτή την δουλειά σε κάποιον άλλον…!» Ενώ συνεχίζοντας μας διευκρίνισε ότι  «Πραγματικά όμως ούτε παρακολουθώ και ούτε με ενδιαφέρει τι λένε.  Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι θα μπορέσω να κάνω στον τόπο που γεννήθηκα σε περίπτωση που  οι Κεφαλλονίτες και οι Ιθακήσιοι μου εμπιστευτούν την εκπροσώπησή τους στην ελληνική βουλή».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer