Όλα τα έσοδα θα διατεθούν γιά τη βοήθεια των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς
Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Αστόρια
 Ομογένεια
07/03/2014 | 16:46

Την περασμένη Κυριακή, 2 Μαρτίου, ο Σύλλογος ΚΕΦΑΛΟΣ Νέας Υόρκης γιόρτασε, όπως κάθε χρόνο το Καρναβάλι.

Η αίθουσα τού συλλόγου ήταν κατάμεστη από 300 ανθρώπους κάθε ηλικίας, από 4  μέχρι…. 104 ετών, μασκαρεμένων καί μη, αλλά με ένα κοινό σκοπό. Να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να φάνε καί να πιούν, να απολαύσουν τα μικρά και μεγάλα χορευτικά του συλλόγου στις καντρίλιες καί το γαϊτανάκι αλλά κυρίως να βοηθήσουν τούς συμπατριώτες μας πού έχουν πληγεί από τούς πρόσφατους σεισμούς.

Φέτος, όπως είχε ανακοινωθεί, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα πήγαιναν γιά το σκοπό αυτό όπως καί έγινε, καταθέτοντας στον ειδικό λογαριασμό τού συλλόγου γιά τούς σεισμοπλήκτους όλα τα έσοδα της βραδιάς μαζί με ένα σεβαστό ποσό πού προσεφέρθη από μέλη καί φίλους τού συλλόγου.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τούς ανθρώπους πού με την παρουσία τους καί τη προσφορά τους βοήθησαν στο στόχο αυτό τού συλλόγου.

Ο σύλλογος μας επίσης ετοιμάζει μία μεγάλη συναυλία στις 3 Απριλίου τις 6.00 μμ. στο φημισμένο “Melrose Ballroom” της Αστόριας, χωρητικότητας 600 ατόμων.

Της συναυλίας αυτής  όλα τα έσοδα θα διατεθούν γιά τη βοήθεια των σεισμοπλήκτων της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει με τη συνεργασία καί ολική χορηγία της “ΙNVESTORS BANK”, του “COSMOS FM” ως media χορηγoύ καi τού “SYN-PHONIA ENTERTAINMENT” ως καλλιτεχνικού χορηγού. Οι χορηγοί αυτοί έχουν αναλάβει όλα τα έξοδα της συναυλίας αυτής δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ηθική καί υλική συμπαράσταση καί κυρίως την αγάπη τους στην Κεφαλονιά μας. Τούς  ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς. Να ευχαριστήσουμε επίσης τούς ιδιοκτήτες τού “MELROSE BALLROOM” διότι προσφέρουν αυτό τον υπέροχο χώρο εντελώς δωρεάν.

Εκ τού γραφείου τού συλλόγου

kefalos (1) kefalos (2)

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia