Για τον ακριβή χρόνο επανέναρξης της λειτουργίας του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση από τον ΟΚΑΠ.
Μεγάλες προσπάθειες του Δήμου για την επαναλειτουργία του 2ου Παιδικού Σταθμού
Κοινωνία
05/03/2014 | 11:19

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των εγγεγραμμένων στον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αργοστολίου νηπίων (κτίριο Ορφανοτροφείου, οδός Ύδρας & Σπετσών) ότι μετά την απόφαση που ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας το Σάββατο 2 Μαρτίου 2014, αναφορικά με την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο μας,  ξεκίνησαν οι εργασίες μεταστέγασης του Παιδικού Σταθμού στο κτίριο αυτό στις Λαϊκές κατοικίες .
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες όμως για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών μετακόμισης, αλλά και αντιμετώπισης απρόβλεπτων αναγκών του νέου κτιρίου, δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθούν αυτές με γρηγορότερους ρυθμούς, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών που δεν ευνοούν τη μεταφορά του υλικού από το ένα κτίριο στο άλλο.
Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη επαναλειτουργία του Σταθμού στο νέο κτίριο, αλλά επειδή υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες, παρακαλούμε όλους να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή και σύνεση.
Για τον ακριβή χρόνο επανέναρξης της λειτουργίας του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

paidikos staumos

Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia