Η δράση ήταν πρωτοβουλία της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαϊδας και του γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας
Πέντε τόνοι ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς από την Εορδαία
Κοινωνία
05/03/2014 | 11:18

Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας των Εορδαίων πολιτών προς τους σεισμόπληκτους πολίτες του Ληξουρίου παραδόθηκε από αντιπροσωπεία μελών της Εθελοντικής Ομάδας και εκπρόσωπο του γραφείου Εθελοντισμού και του Δήμου Εορδαίας .
Η δράση ήταν πρωτοβουλία της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαϊδας και του γραφείου Εθελοντισμού της Δήμου Εορδαίας .
Ευχαριστούμε θερμά την ναυτιλιακή εταιρεία ΄΄ ΙΟΝΙΟΝ PELAGOS ΄΄ την ναυτιλιακή εταιρεία ΄΄ NISOS KEFALONIA ΄΄ την κοινοπραξία FB Αργοστολίου – Ληξουρίου και την εταιρεία ‘’ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε ‘’ ( Γέφυρα Ρίου – Αντιρίου ) για την δωρεάν μεταφορά όλων των οχημάτων της αποστολής και ατόμων που την συνόδευαν
Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου ΄΄APOLAFSI ΄΄ για την εξαιρετικά χαμηλή χρέωση των δωματίων στα μέλη της αποστολής και για την άψογη φιλοξενίας τους
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά από το Ληξούρι που βοήθησαν αποφασιστικά στο να λυθεί το πρόβλημα διαμονής των μελών της αποστολής.
Παράλειψη θα ήταν να μην αναφερθούμε και στον οδηγό του φορτηγού που μετέφερε τους πέντε τόνους , της βοήθειας των Εορδαίων , Μπαλτζή Βασίλη για την σημαντική τους συνεισφορά σε όλο αυτό το εγχείρημα .
Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι τα έξοδα διαμονής στην Κεφαλονιά και διατροφής των μελών της αποστολής ήταν προσωπικά του κάθε μέλους που την συνόδευαν και όχι χορηγία ή προσφορά από κάποιον .

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer