Έχουμε τονίσει εκατοντάδες φορές πως κάτι δεν πάει καλά με το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς.
Μαρκέτος: «Έχει παραγίνει… μπουρδέλο»
Πολιτική
27/02/2014 | 12:34

Μια πικρή αλήθεια εξέφρασε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Άγγελος Μαρκέτος, ο οποίος κυριολεκτικά βγήκε από τα ρούχα του, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει στα τόσα χρόνια της παρουσίας του στα Νομαρχιακά ή Δημοτικά Συμβούλια.
Έχουμε τονίσει εκατοντάδες φορές πως κάτι δεν πάει καλά με το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς. Οι καυγάδες είναι στην ημερήσια διάταξη και τις περισσότερες φορές οι καυγάδες αυτοί προέρχονται μέσα από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας. Αυτό που εξώθησε τον κ. Μαρκέτο να τα πάρει στο… κρανίο ήταν η συζήτηση για τη μελέτη ανάπλασης της παραλιακής ζώνης από τη Γέφυρα μέχρι την Λαχαναγορά, ένα έργο που θα κοστίσει 931.000 ευρώ. Ωστόσο, μέσα από τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως κανένας δεν ήξερε ακριβώς να πει τι συμβαίνει, ούτε ακόμη και αυτός ο Αντιδήμαρχος Έργων, ο Σπυρονικόλας Σολωμός, κατάφερε να δώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση στις ερωτήσεις που δέχθηκε.

Αστειευόμενος ο Νίκος Ανουσάκης πρότεινε η μελέτη να περιέχει και την… προτομή του Αλέξανδρου Παρίση, τα πράγματα χαλάρωσαν και πάλι και δεν μαζεύονταν για να συνεχιστεί το Συμβούλιο. Μετά από την παρένθεση του Άγγελου Μαρκέτου, κατά πλειοψηφία πέρασε η δημιουργία της μελέτης, με τη Λαϊκή Συσπείρωση να ψηφίζει λευκό, αφού την ανάπλαση του συγκεκριμένου κομματιού της παραλιακής το θεωρεί έργο βιτρίνας.

marketos

Πηγή: Εφημερίδα “Κεφαλονιά”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer