Την Τετάρτη 4 Μαίου,ώρα 8μμ θα παρουσιάσει στη μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» ,στα πλαίσια της μεγάλης ομαδικής έκθεσης « Η Ανοιξη της Τέχνης».
Μάιος Τέχνης και Ποίησης
Πολιτισμός
03/05/2011 | 18:32
Μετά τη σύντομη παραμονή στο Αργοστόλι  όπου ο Κώστας Ευαγγελάτος άρχισε τις προετοιμασίες των χώρων της Σύγχρονης Πινακοθήκης VILLA ΡΟΔΟΠΗ για την προσεχή ετήσια θερινή έκθεση των πρόσφατων  ζωγραφικών του έργων και τμήματος της μόνιμης εικαστικής συλλογής του, επέστρεψε μετά την Πρωτομαγιά στην Αθήνα .Οι καλλιτεχνικές του δράσεις τον Μάιο θα είναι πολλές και ποικίλες.
Την Τετάρτη  4 Μαίου,ώρα 8μμ θα παρουσιάσει στη μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» ,στα πλαίσια της μεγάλης ομαδικής έκθεσης  « Η Ανοιξη της Τέχνης» , που συμμετέχει τιμητικά ,το βιβλίο του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά για τη ζωή και το έργο του αείμνηστου πολιτικού και λογοτέχνη Γιάννη Κουτσοχέρα.
Την  Πέμπτη  5 Μαίου είναι η καταληκτήρια μέρα της επιτυχημένης ατομικής του έκθεσης  ζωγραφικής σε ξύλο
 « Αλίκτυπες φόρμες» στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24,η οποία απέσπασε το ενδιαφέρον δεκάδων φιλοτέχνων και είχε παραταθεί από τους διοργανωτές της. Στα μέσα Μαίου θα λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις του Φωτογραφικού Κέντρου στη Βόρεια Ελλάδα και θα συμμετέχει στην μεγάλη έκθεση συμπαράστασης καλλιτεχνών του ΕΕΤΕ  στους  “εργαζόμενους” στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος με ψηφιακές εικόνες.Σημαντικό γεγονός γιά τη λογοτεχνική του ιδιότητα  είναι η έκδοση  της νέας ποιητικής του συλλογής «Εγκάρσια πτήση»,η οποία περιλαμβάνει ποιήματα και σχέδια του από το 2005 μέχρι το 2010.Με τη συλλογή αυτή  ολοκληρώνεται αισθητικά και ιδεολογικά η πολύχρονη λυρική ποιητική του έκφραση με κύριο άξονα  την νεότητα και τους προβληματισμούς της. Η “Εγκάρσια πτήση” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ,Ναυαρίνου  18-20,Αθήνα.
maios euaggelatos
costas 14
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer