Η ψήφιση του προϋπολογισμού, με απρόβλεπτες συνέπειες. Τι περιμένει ο Πυλαρινός; Τι τον φρενάρει;
Καθυστερεί επικίνδυνα
Πολιτική
27/04/2011 | 10:59

Του Γεράσιμου Βανδώρου

Τελειώνει όπου νάναι και ο Απρίλης και δεν φαίνεται στον ορίζοντα η ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο  του Προϋπολογισμού 2011 του Δήμου, καθώς και του Τεχνικού Προγράμματος που πρέπει να προηγηθεί.

Όσο και αν είναι δύσκολη η κατάρτισή του, η καθυστέρηση πέρα των νόμιμων ορίων επιδεινώνει παρά διευκολύνει και αυξάνει τις πιθανότητες ένταξης της Κεφαλονιάς στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης ( διάβαζε  σκληρή Επιτήρηση )

Το περίεργο είναι  πως το σχέδιο του προϋπολογισμού έχει  ψηφιστεί από την Οικονομική Επιτροπή  και η καθυστέρηση εισαγωγής του προς ψήφιση από το Δ.Σ   είναι ανεξήγητη, καθώς επιδεινώνει την ήδη πολύ κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Το εξίσου περίεργο και  επικίνδυνο συνάμα, είναι πως η απόφαση – έγκριση του σχεδίου του προϋπολογισμού,  της Οικονομικής Επιτροπής δεν αναρτήθηκε ακόμα στο Δι@υγεια  όπως επιτάσσει  ο σχετικός νόμος.

Η  αντιπολίτευση  γιατί δεν αντιδρά;

Μόνο στην ανακοίνωση – καταγγελία  Κοτσιλίνη  περί  ‘απαξίωσης του Δήμου  κτλ’   είδαμε μια   “αχνή”  αναφορά και στην οποία  ‘αχνή αναφορά’ όμως δεν  απάντησε ο κ. Δήμαρχος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer