Πρώτο το e-kefalonia σας ενημέρωσε για αυτή τη τόσο σημαντική εξέλιξη που έχει να κάνει με την ανάπτυξη της Σκάλας.
Ο Παρίσης στην Αθήνα για τον βιολογικό της Σκάλας
Πολιτική
27/04/2011 | 10:49

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης προκειμένου να παραστεί σε συνεδρίαση που πραγματοποιεί η ΕΔΕΛ (Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου) στο Υπουργείο Οικονομικών.

     Η ΕΔΕΛ μετά από αίτημα του Δήμου Κεφαλλονιάς, το οποίο υποβλήθηκε στις 18/2/2011 με αριθμ. πρωτ.5329 με αντικείμενο να παραστεί ο Δήμος μας σε συνεδρίασή της για να εκθέσει και να υποστηρίξει τις απόψεις του σχετικά με το έργο «Βιολογικός Καθαρισμός και Αποχέτευση Σκάλας», αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου αύριο Τετάρτη στις 15:00μ.μ. παρουσία του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση.

      Ο Δήμαρχος μετά την κλήση από την ΕΔΕΛ συγκρότησε κλιμάκιο στελεχών του νησιού μας που εμπλέκονται καθ’οιονδήποτε τρόπο στο έργο έτσι ώστε συστρατευμένα να μεταβούν στην Αθήνα και από κοινού να δώσουν την μάχη για να σωθεί το έργο.

       Στο κλιμάκιο εκτός του Δημάρχου κλήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γούλιος Κατσούνης, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σάββας Σαββαόγλου,  ο πολιτικός μηχανικός του Δήμου Γιάννης Μπάρκας, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου για το έργο Σωτήρης Μπρέγιανος, ο τ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων Γεράσιμος Μεταξάς, ο τ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων Κώστας Ζαπάντης,  ενώ ο Δήμαρχος ζήτησε από τον βουλευτή του Νομού μας Σπύρο Μοσχόπουλο να συμμετάσχει στο κλιμάκιο.

       Ελπίδα όλων είναι η επικείμενη συνεδρίαση της ΕΔΕΛ να ανατρέψει προηγούμενη απόφασή της με βάση την οποία ζητείται η οριστική απένταξη του έργου από κάθε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

        Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27/4/2011 στην Αθήνα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΔΕΛ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer