Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα σε επικοινωνιακές φιέστες!
Θόδωρος: “Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας”
Πολιτική
22/01/2013 | 21:22

Το 2011 η παράταξη μας είχε καταγγείλει την παραβίαση εκ μέρους της Περιφέρειας σειράς κανόνων και κανονισμών κατά την ανάληψη της προεδρίας της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ) από τον περιφερειάρχη κ. Σπύρου, χωρίς ποτέ να λάβουμε απάντηση!

Ταυτόχρονα ζητήσαμε την διοργάνωση ειδικής συζήτησης στο Π.Σ με αντικείμενο τον καθορισμό της τουριστικής πολιτικής της Π.Ι.Ν και της συνακόλουθης τουριστικής προβολής.

Αυτή η συζήτηση δεν έγινε ποτέ μέσα στα δυο χρόνια 2011-2012!

Το 2012 η παράταξη μας επανήλθε με επερώτηση της ζητώντας εξηγήσεις για το ρόλο της ΕΤΙΝ. Ούτε και τότε έγινε ουσιαστική συζήτηση με ευθύνη της  διοίκησης της Π.Ι.Ν

Πρίν λίγες ημέρες δόθηκαν από περιφερειακό σύμβουλο της μειοψηφίας στην δημοσιότητα στοιχεία ,που δεν διαψεύστηκαν, τα οποία περιγράφουν διαδικασίες εκχώρησης δημοσίου χρήματος με απευθείας αναθέσεις και τα οποία αναφέρονται  στην τουριστική προβολή!

Ανάλογο πλήν  όμως κορυφαίο παράδειγμα η παράθεση δείπνου εκ μέρους του περιφερειάρχη στους περιφερειακούς συμβούλους ,την παραμονή της εκλογής του νέου προεδρείου του ΠΣ στις 12/1/2013, με πιστώσεις του …ΕΣΠΑ!

Το ολίσθημα είναι βαρύτατο , σε μια εποχή που οι πολίτες φορολογούνται σκληρά και ανελέητα, σε μια εποχή που κάθε ευρώ του ΕΣΠΑ έπρεπε να κατευθύνεται στην δημιουργία θέσεων εργασίας και προϋποθέσεων  ανάκαμψης.

Ο περιφερειάρχης είναι υποχρεωμένος να δώσει άμεσα εξηγήσεις!

Η ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η διασπάθιση δημόσιων πολύτιμων πόρων για επικοινωνιακές πολιτικές της διοίκησης της Π.Ι.Ν  είναι απαράδεκτη πολιτικά, νομικά και κοινωνικά. Και άμεσα πρέπει να σταματήσει!

Αργοστόλι, 22/01/2013

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer