Ευχαριστήρια επιστολή Α/ρχη για την διάσωση των λαθρομεταναστών
Κουρής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές»
Πολιτική
13/11/2013 | 16:46

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κος Σ. Κουρής προς όλους τους φορείς που συνέβαλλαν στην διάσωση των 31 λαθρομεταναστών που βρέθηκαν ανοιχτά του Ληξουρίου. Ακολουθεί η επιστολή:
«Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους φορείς και εθελοντές, που συνέβαλλαν στον εντοπισμό, στην περισυλλογή, στην διάσωση, στην παροχή πρώτων βοηθειών, στην φροντίδα και την κάλυψη των βασικών αναγκών των 31 λαθρομεταναστών, 28 ενηλίκων και 4 παιδιών κάτω των 8 ετών που βρέθηκαν σε μικρό σκάφος ανοικτά του Ληξουρίου.
Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί, δρώντας σε αγαστή συνεργασία και με απόλυτο συντονισμό, μπορούμε να διαχειριστούμε έκτακτα περιστατικά τέτοιου είδους, με απόλυτη επιτυχία και κυρίως να σταθούμε αλληλέγγυα πλάι  σε εκείνους που χρειάζονται  την στήριξή μας, με πολιτισμό, ήθος και ανθρωπιά πάνω από όλα.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συνείδηση, την ετοιμότητα, την αποτελεσματικότητα, την υψηλή συναίσθηση ευθύνης, την διάθεση για προσφορά και κυρίως διότι πέραν και πάνω από όλα διατηρείτε ζωντανή την ψυχή σας και τα ευγενή συναισθήματα που σας εξυψώνουν ως πολίτες, λειτουργούς  και

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

lathrometanastes

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer