Ο Σύλλογος το Σάββατο απόγευμα έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2016, αφού προηγουμένως την ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης Φραγκισκάτος.
Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις μαθητών από το Σύλλογο Κουνόπετρας (βίντεο)
Κοινωνία
11/01/2016 | 17:34

Ο Σύλλογος μας, Σάββατο απόγευμα έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2016, αφού προηγουμένως την ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης Φραγκισκάτος.

Κατόπιν, όπως κάθε χρόνο, βραβεύσαμε τα παιδιά των χωριών μας τα οποία πέτυχαν σε Σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. κάναμε επίτιμο μέλος στον Σύλλογο μας τον κ. Γ.Γαλανό για την προσφορά του και του παραδώσαμε αναμνηστική πλακέτα.

Τέλος ο Μαέστρος μας κ. Σπύρος Θεοτοκάτος και η Μαντολινάτα μας, παρουσίασαν ένα μικρό πρόγραμμα.

Τυχερός της χρονιάς ο συνταξιούχος Αστυνομικός και συγχωριανός κ. Γιώργος Χωραϊτης ο οποίος βρήκε το φλουρί στην Βασιλοπιτα και κέρδισε μιά δωροεπιταγή από τα καταστήματα του Παναγή Έρτσου.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ακόμα περισσότερο τους συγχωριανούς μας, οι οποίοι όχι μόνο ήρθαν στην εκδήλωση αλλά έφεραν και νοστιμότατα γλυκά.

Μην ξεχνάτε σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Σύλλογο μας για την ανάδειξη του 9ου νέου Δ.Σ.

Να τονίσουμε ακόμα μιά φορά ότι προσκαλούμε παιδιά δημοτικού-γυμνασίου στον Σύλλογο μας και στο Τμήμα της Μαντολινάτας. Τα μαθήματα θα γίνονται στον χώρο του Συλλόγου μας και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η πρόσκληση αφορά παιδιά από όλο το Ληξούρι και τα γειτονικά χωριά.

Θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Καλή χρονιά με υγεία, ελπίδα, αγάπη και αισιοδοξία.

kounopetra kounopetra (2) kounopetra (3) kounopetra (5) kounopetra (6) kounopetra (7) kounopetra (8) kounopetra (9) kounopetra (10) kounopetra (11) kounopetra (12) kounopetra (13) kounopetra (14) kounopetra (15)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer